i3 8100 ve RX 570 sistem toplama

Merhaba sana bir öneride bulunacağım i3 yerine ryzen işlemci tercih ederek fiyatı düşürür ve ekran kartını 580 yapabilirsin ryzen 1600x yada 2600 olabilir 2 kat performası yarı fiyatıyla yaşayacaksın üstelik 580 kullanarak.

Saphire iyidir soğutma konusunda sıkıntı yaşamazsınız. 570 de 1050ti dan daha güçlüdür. Arkadaşların dediği gibi ğmkn varsa nitro + 580 8 gb alınırsa uzun yıllar idare edecek sistem olur. 580 1060 ayarında bir karttır.
Ben alıntı yaptığınız yanıtımda RX 580 8GB'tan bahsediyordum :)
Ha çok özür dilerim, oyundan oyuna darboğaz yapabilir. Yeri geldiğinde 1060 ile bile darboğaz yapabiliyor nadir de olsa. :)

Ryzen 3 1300X nasıldır? 580'i besler mi? Beslemiyorsa önereceğiniz 1000TL'yi çok fazla aşmayacak şekilde önerebilir misiniz?

Ona baktım, fakat genellikle ısınma problemiyle karşılaşılmış, R5 1500X nasıldır? Uzun süre götürür mü?

Ona baktım, fakat genellikle ısınma problemiyle karşılaşılmış, R5 1500X nasıldır? Uzun süre götürür mü?
Fiyatına bağlı, uzun süre götürebilir. Ancak piyasaya göz attım 1200 TL civarlarında bu fiyata i5 8400, R5 2600 gibi güçlü işlemciler bulabiliriz.
1230 TL ve güvenilir bir site, Nanokatalog’da ise 1100 TL civarında ancak uzun süren kargolama ve müşteri memnuniyeti sebebiyle tavsiye etmem.

Parasal sıkıntılar dolayısıyla tak diye sistemi alamıyorum, parça parça alacağım. O yüzden alacağım zamanın fiyat uygunluklarına göre seçim yapabilirim. i5, R5 2600 uygun olursa daha F/P bir donanım çıkmazsa seçeceğim işlemciler olabilir. Video rendering işlerinede girmeyi planlıyorum, Intel daha iyi diye biliyordum Ryzen önerdiler. İleriye dönük bir öneride bulunabilir misiniz? Yani parça fiyatlarını aşırı uçuramam kısaca öyle. Kargolama süresi pek sıkıntı olmaz aslında, sapasağlam olarak elime ulaşırsa yeterlidir.
Şöyle bir sistem topladım, sıkıntı var mı? Daha uygun bir şey biliyormusunuz?

Dosya Ekleri

• 1212.JPG
    1212.JPG
    73,7 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Sistemde değişikler yapılabilir ama fiyatlar neden bu kadar ucuz?
İlk olarak anakartı B450 serisi (en kötü B350) bir anakartlar değiştirin.
İkinci olarak RAM’i 16 (2.8) alın.
Son olarak o HDD sorunlu onun yerine TOSHIBA, WD gibi markalara yönelebilirsin.

Nano Katalog'tan topladım.

Parasal sıkıntılar dolayısıyla tak diye sistemi alamıyorum, parça parça alacağım. O yüzden alacağım zamanın fiyat uygunluklarına göre seçim yapabilirim. i5, R5 2600 uygun olursa daha F/P bir donanım çıkmazsa seçeceğim işlemciler olabilir. Video rendering işlerinede girmeyi planlıyorum, Intel daha iyi diye biliyordum Ryzen önerdiler. İleriye dönük bir öneride bulunabilir misiniz? Yani parça fiyatlarını aşırı uçuramam kısaca öyle. Kargolama süresi pek sıkıntı olmaz aslında, sapasağlam olarak elime ulaşırsa yeterlidir.
Şöyle bir sistem topladım, sıkıntı var mı? Daha uygun bir şey biliyormusunuz?
Kesinlikle o anakartı almayın b350 veya b450 seri si bir ana kart alın b 350 için ryzen 2600 de bios güncellemesi gerekebilir. Almadan bios güncel mi görenin

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı