i3 8100 ve RX580 sistemde CoD: Warzone oynanılamaz derecede kasıyor

Berkay Mutlu

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, birkaç gün önce güzel bir Battle royale arayışına girdik ve CoD: Warzone'a bir şans vermeye karar verdik. Ancak ne yazık ki oyun aşırı derecede kasıyor ben ve bir diğer arkadaşımda. Komik olan kısım ise oyun iyi olan bilgisayarlarda kasıyor. Ama kasıyor derken oynanılmayacak şekilde kasıyor. 30 FPS ve 2 saniyede bir drop yiyoruz. Bilgisayar özellikleri aşağıda, umarım bir çözümü vardır. Çünkü oyun çok güzel.

Kasan ilk PC (benim):
  • i3-8100
  • RX580 (darboğaz yok eminim)
  • 8 GB 2400MHz DDR4
  • Z370-A-Pro
  • Oyun HDD'ye kurulu
Kasan diğer PC (arkadaş 1):
  • i5-3470
  • 16 GB DDR3
  • 1050 Ti
  • Anakart bilinmiyor
  • Oyun HDD'ye kurulu
Kasmayan PC (arkadaş 2):
  • FX-8300
  • R9 285
  • 8 GB DDR3
  • Anakart ASUS'un o dönemden bir giriş seviyesi anakartı
  • Oyun tekrardan HDD'ye kurulu
Şimdiden yardımcı olacaklara teşekkürler. He bir de unutmuşum, bütün ayarları denedik sanırım. Yani düşük orta yüksek yaptık ayarları bir şey değiştirmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, birkaç gün önce güzel bir Battle royale arayışına girdik ve CoD: Warzone'a bir şans vermeye karar verdik. Ancak ne yazık ki oyun aşırı derecede kasıyor ben ve bir diğer arkadaşımda. Komik olan kısım ise oyun iyi olan bilgisayarlarda kasıyor. Ama kasıyor derken oynanılmayacak şekilde kasıyor. 30 FPS ve 2 saniyede bir drop yiyoruz. Bilgisayar özellikleri aşağıda, umarım bir çözümü vardır. Çünkü oyun çok güzel.

Kasan ilk PC (benim):
  • i3-8100
  • RX580 (darboğaz yok eminim)
  • 8 GB 2400MHz DDR4
  • Z370-A-Pro
  • Oyun HDD'ye kurulu
Kasan diğer PC (arkadaş 1):
  • i5-3470
  • 16 GB DDR3
  • 1050 Ti
  • Anakart bilinmiyor
  • Oyun HDD'ye kurulu
Kasmayan PC (arkadaş 2):
  • FX-8300
  • R9 285
  • 8 GB DDR3
  • Anakart ASUS'un o dönemden bir giriş seviyesi anakartı
  • Oyun tekrardan HDD'ye kurulu
Şimdiden yardımcı olacaklara teşekkürler. He bir de unutmuşum, bütün ayarları denedik sanırım. Yani düşük orta yüksek yaptık ayarları bir şey değiştirmedi.
Sorun işlemcilerden kaynaklı. Eğer düşük ayar ve yüksek ayar arasında fps değişikliği yoksa işlemciler yetersiz kalıyor demektir. Yüksek ayara aldığınızda yük ekran kartına biner. Düşük ayara aldığınızda yük işlemciye biner. Ekran kartları gayet güzel kartlar. Min. orta seviyede oynatmaları gerekiyor.

8 GB RAM bu oyuna yetersiz geliyor. En kısa zamanda 16 GB RAM'e terfi etmeniz gerekiyor. En azından sizin bilgisayarınız hakkında bunu söylüyorum.
8 gb ram, 1050Ti ve R5 1600 ile low ayarlarda 75 fps civarı oynuyorum Ram kaynaklı gibi gelmedi bana problem.

Sorun işlemcilerden kaynaklı. Eğer düşük ayar ve yüksek ayar arasında fps değişikliği yoksa işlemciler yetersiz kalıyor demektir. Yüksek ayara aldığınızda yük ekran kartına biner. Düşük ayara aldığınızda yük işlemciye biner. Ekran kartları gayet güzel kartlar. Min. orta seviyede oynatmaları gerekiyor.
Benim için ne diyorsunuz? R5 1400 - GTX 1060 3 GB - 8x2 16 GB 3000 MHz RAM ile Low ayarlarda 50-70 FPS arası oynuyorum. Akıcı değil yani. Normal mi?

Ryzen 5 1400 - GTX 1060 3 GB ile Low'da zor oynuyorum oyunu. Bende takipçisiyim konunun.

Lowda 50-70 FPS arası.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayarlarınızı bu şekilde değiştirip tekrar dener misiniz ? Eğer düzelmez ise başka bir sorundan kaynaklı olabilir. Sisteminiz gayet yeterli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı