i3 8100 vs i5 8400

Bende ilk öyle düşündüm r 1300x alıp nasıl olsa b350 anakartlarla 2020 yılına kadar çıkan işlemcileri kullanabiliyor olucaz ryzen 2 nesili çıkardı seneyede 3. nesil olarak çıkarıcak acaba sistemim işlemcisini düşük tutup seneye mi yükseltsem diye düşündüm ama bilemedim tabi ki

Ryzen 2700X - GTX 1050 Tİ al. Madem tek işin render. Oyunla işin yok o zaman. GPU ağırlıklı yazılımlar kullanacaksan sıkıntı olabilir.

Bence düşük tutup ileride upgrade edebilirsin yada indirimdeyken i5 8600 + 1060 6GB alabilirsin. Bütçen ne kadar?

Bence düşük tutup ileride upgrade edebilirsin yada indirimdeyken i5 8600 + 1060 6GB alabilirsin. Bütçen ne kadar?
3500 civarı monitör hariç indirim olunca bu fiyata 1060 rahat alınıyor ondan indirim olmasını umuyorum yoksa 1050ti alcaz mecburen

İşlemciyide düşük tutacam deyip iyice 1300x almakta olmaz ölü yatırım resmen seneye ne yapacan onu kime satacan nasıl elden çıkaracan. Alacaksan en kötü Ryzen 5 2600 almanı öneririm 1000 TL civarında fiyatı o işlemci sana 2 sene fazlasıyla gider daha sonra uygun bir işlemci ile revize yaparsın

Kusura bakma vatanda kdv indirimi 18-19-20 ağustos tu itopyada 20-21-22 ekim ama bu sene yaparlar mı bilmem.

Dolar 4.3TL olmuş onların bu yakında KDV indirimi yapıcağını kesinlikle düşünmüyom. Çoook beklersiniz gibime geliyor.

Dolar 4.3TL olmuş onların bu yakında KDV indirimi yapıcağını kesinlikle düşünmüyom. Çoook beklersiniz gibime geliyor.
Daha 1.5 ay önce oldu karne ve bayram geliyor belki yaparlar diye düşünüyorum yapmazlarsada artık başka şeyler düşüncez ozman gelsin görücez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…