i3 8100 vs i5 8400

Kusura bakma vatanda kdv indirimi 18-19-20 ağustos tu itopyada 20-21-22 ekim ama bu sene yaparlar mı bilmem.
Karne flan belki indirim olur diye düşünüyorum çünkü çalışanlar bile ne zaman olcağını bilmiyor seçim var karne bayram belki ihtimal olabilir diye düşünüyorum ama tabi bilemeyiz
Ucu ucuna olsa da yetiyor.
Teknobiyotik bomba indirimler yapıyor takip et derim.
Teknobiyotik sağlam ve güvenilir bir site ama ne biliyim bilindik markaları çok kullanmıyorlar ondan hep çekiniyorum teknobiyotik sitesinden

Bilindik marka alınca eline ne geçiyor ? Daha kaliteli olmuyor ya Sitede Türkiye'de bilinmeyen Galax ve Palit ön plana çıkıyor birde Asrock. Bunlarda gayet kaliteli markalar.

Bilindik marka alınca eline ne geçiyor ? Daha kaliteli olmuyor ya Sitede Türkiye'de bilinmeyen Galax ve Palit ön plana çıkıyor birde Asrock. Bunlarda gayet kaliteli markalar.
Bilmiyorum garanti konusunda sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum yani ondan dolayı hep çekimser oldum o siteye karşı ve vatanda taksit imkanıda var oda adamı cezvediyor

Ne var bu vatanda anlamış değilim herkes kötülüyor neden yani nesi var koskoca şirketin
Bende vatanda ne var anlamış değilim yani hiç alış veriş yapmadım müşteri hizmetleri nasıl? ürünleri kaliteli mi? bilmiyorum ama bildiğim tek şey gerçekten diğer firmalara oranla çok pahalı.

Şu ana kadar Vatan'dan yaptığım alılverişlerde müşteri hizmetlerinde sorun yaşamadım. Mouse almıştım uzun süre sonra çalışmadı götürdüm vatana 2 hafta sonra yenisini verdiler. Tek sıkıntı fiyatları internete göre pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…