İlk olarak BIOS üzerinden fan ayarı yapabilirsin, belki ayarları düşüktedir.OCCT test sonuçları:
Eki Görüntüle 999168
Tam sistem: i3-9100F / RX 570 4 GB XFX / 8 GB 3000MHz XPG / 240GB Adata SU630+240GB Samsung 750 EVO / H310M
Son termal macun yenilemenin üzerinden uzun vakit geçtiyse yenilemeni öneririm. Eğer çözüm olmazsa soğutma çözümleri üretmen gerekir değerler yüksek.
Bu durumun sıcaklığa etkisi olacağını düşünüyorum. Kasa içi fan durumu nasıl egzoz ve ön fanın var mı?Sistemi 5 ay önce aldım hiç değişmedim soğutucum stok soğutucusu.
Kasa modelim.Bu durumun sıcaklığa etkisi olacağını düşünüyorum. Kasa içi fan durumu nasıl egzoz ve ön fanın var mı?
Görselde ön taraftan yeterli havayı çekemeyecek gibi duruyor. Sıcaklık sevilerin kritik değil ama kritik seviyelere çok yakın. Çözüm olarak ilk etapta termal macun yenilemesi yapmanı öneririm. Eğer yeterli seviyede çözüm olmaz ise soğutucu yada tavana 2 adet 120mm fan ilavesi yapmanı tavsiye ederim bütçene göre.
Görselde ön taraftan yeterli havayı çekemeyecek gibi duruyor. Sıcaklık sevilerin kritik değil ama kritik seviyelere çok yakın. Çözüm olarak ilk etapta termal macun yenilemesi yapmanı öneririm. Eğer yeterli seviyede çözüm olmaz ise soğutucu ya da tavana 2 adet 120mm fan ilavesi yapmanı tavsiye ederim bütçene göre.
İlk olarak BIOS üzerinden fan ayarı yapabilirsin, belki ayarları düşüktedir.OCCT test sonuçları:
Eki Görüntüle 999168
Tam sistem: i3-9100F / RX 570 4 GB XFX / 8 GB 3000MHz XPG / 240GB Adata SU630+240GB Samsung 750 EVO / H310M
Mesela en F/P kaç TL olur ve linklerle atar mısınız?
Arkadaşın dediğini kontrol etmekte de fayda var.İlk olarak BIOS üzerinden fan ayarı yapabilirsin, belki ayarları düşüktedir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.