Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.940 Makaleler 21 Çözümler 30 3 Ekim 2020 #11 HABAR dedi: Bu ekran kartına da bağlı, düşük bütçede ikinci el bakabilirsiniz aslında. Genişletmek için tıkla... Baktım ama düzgün bir şey bulamadım.
HABAR dedi: Bu ekran kartına da bağlı, düşük bütçede ikinci el bakabilirsiniz aslında. Genişletmek için tıkla... Baktım ama düzgün bir şey bulamadım.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 3 Ekim 2020 #12 wristrean dedi: Belirttiğin oyunlar ile ilgili bir tecrübem yok o yüzden bir şey söyleyemem. Bence pek güçlü sayılmaz. Genişletmek için tıkla... RX570 en iyi F/P kartı.
wristrean dedi: Belirttiğin oyunlar ile ilgili bir tecrübem yok o yüzden bir şey söyleyemem. Bence pek güçlü sayılmaz. Genişletmek için tıkla... RX570 en iyi F/P kartı.
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.878 Makaleler 3 Çözümler 35 3 Ekim 2020 #13 wristrean dedi: Belirttiğin oyunlar ile ilgili bir tecrübem yok o yüzden bir şey söyleyemem. Bence pek güçlü sayılmaz. Genişletmek için tıkla... Çok yanlış düşünüyorsunuz RX570 GTX 1650'den daha güçlü.
wristrean dedi: Belirttiğin oyunlar ile ilgili bir tecrübem yok o yüzden bir şey söyleyemem. Bence pek güçlü sayılmaz. Genişletmek için tıkla... Çok yanlış düşünüyorsunuz RX570 GTX 1650'den daha güçlü.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.940 Makaleler 21 Çözümler 30 3 Ekim 2020 #14 Under.nvid dedi: Kullanıyorum idare eder ama video çekme ve yayın yapma gibi bir düşüncen azıcık bile varsa bir daha öyle bir şey düşünme. Genişletmek için tıkla... Video çekme olarak ancak LoL Olabilir.
Under.nvid dedi: Kullanıyorum idare eder ama video çekme ve yayın yapma gibi bir düşüncen azıcık bile varsa bir daha öyle bir şey düşünme. Genişletmek için tıkla... Video çekme olarak ancak LoL Olabilir.
W wristrean Centipat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 14 3 Ekim 2020 #15 Silinen üye dedi: Çok yanlış düşünüyorsunuz RX570 GTX 1650'den daha güçlü. Genişletmek için tıkla... Herkesin görüşü farklı amd den ağzım yandı belkide o yüzden ön yargım vardır.
Silinen üye dedi: Çok yanlış düşünüyorsunuz RX570 GTX 1650'den daha güçlü. Genişletmek için tıkla... Herkesin görüşü farklı amd den ağzım yandı belkide o yüzden ön yargım vardır.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #16 Eren AK dedi: Baktım ama düzgün bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... İşlemci, anakart ve RAM'den bahsediyorum, daha uyguna vardır muhakkak. Biraz daha ucuza getirmeye çalışın ki yaptığınıza değsin. Gaming gecesi, Trendyol indirim kuponları vs.
Eren AK dedi: Baktım ama düzgün bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... İşlemci, anakart ve RAM'den bahsediyorum, daha uyguna vardır muhakkak. Biraz daha ucuza getirmeye çalışın ki yaptığınıza değsin. Gaming gecesi, Trendyol indirim kuponları vs.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.940 Makaleler 21 Çözümler 30 3 Ekim 2020 #17 Silinen üye dedi: Çok yanlış düşünüyorsunuz RX570 GTX 1650'den daha güçlü. Genişletmek için tıkla... Arkadaş doğru söylüyor, benchmark testlerinde RX570 Alıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben anlamadım şimdi, alınır mı? Son düzenleme: 3 Ekim 2020
Silinen üye dedi: Çok yanlış düşünüyorsunuz RX570 GTX 1650'den daha güçlü. Genişletmek için tıkla... Arkadaş doğru söylüyor, benchmark testlerinde RX570 Alıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben anlamadım şimdi, alınır mı?