Hocam bilgisayar bu, bazen saçma sapan şeyler yapıyor hepimiz yaşamışızdır. Belki ilk fotoğrafta tik işaretli olmasına rağmen seçim yapılmıyordu, olabilir bu. Ben mesela eski bir laptop kullanıyorum ve böyle saçma şeyleri neredeyse her gün yaşıyorum. Konu fake ise zaten moderatörler verir cezasını.İki fotoğraf arasında bir farklılık görüyor musun? Orada da tik işaretli aşağıdaki resimdede işaretli.
Tik olmayınca onu değiştiremiyosunuz.
Muhtemelen arkadaş öncesinde tik koyup 2'ye kilitledi ve diğer çekirdekler gözükmedi. Tik işaretini kaldırıp sistemi yeniden başlatırsanız bu durum düzelir, ki bazen yeniden başlatmaya gerek kalmıyor. Windows ile alakalı bir sorun diyebilirim.İki fotoğraf arasında bir farklılık görüyor musun? Orada da tik işaretli aşağıdaki resimdede işaretli.
Muhtemelen arkadaş öncesinde tik koyup 2'ye kilitledi ve diğer çekirdekler gözükmedi. Tik işaretini kaldırıp sistemi yeniden başlatırsanız bu durum düzelir, ki bazen yeniden başlatmaya gerek kalmıyor. Windows ile alakalı bir sorun diyebilirim.
Tamam işte çözümünü söylemiş oldum ben de.O zaman arkadaşın hatasıymış.
Tamam işte çözümünü söylemiş oldum ben de.Konu hakkında bilginiz var ise bunu ilk mesajınızda belirtebilirdiniz. Fake konu ile uğraşacak kadar bol vaktim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.