Çözüldü i3-9100F çekirdeği 4'ten 2'ye düştü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

umut cn

Hectopat
Daha fazla  
i3-9100F 3.60 GHz 9. nesil işlemci saysı 4 iken 2'ye düştü. Çözümü var mıdır?

Dosya Ekleri

• resim_2021-12-06_202046.png
    resim_2021-12-06_202046.png
    13,7 KB · Görüntüleme: 140
İki fotoğraf arasında bir farklılık görüyor musun? Orada da tik işaretli aşağıdaki resimdede işaretli.
Hocam bilgisayar bu, bazen saçma sapan şeyler yapıyor hepimiz yaşamışızdır. Belki ilk fotoğrafta tik işaretli olmasına rağmen seçim yapılmıyordu, olabilir bu. Ben mesela eski bir laptop kullanıyorum ve böyle saçma şeyleri neredeyse her gün yaşıyorum. Konu fake ise zaten moderatörler verir cezasını.

İki fotoğraf arasında bir farklılık görüyor musun? Orada da tik işaretli aşağıdaki resimdede işaretli.
Muhtemelen arkadaş öncesinde tik koyup 2'ye kilitledi ve diğer çekirdekler gözükmedi. Tik işaretini kaldırıp sistemi yeniden başlatırsanız bu durum düzelir, ki bazen yeniden başlatmaya gerek kalmıyor. Windows ile alakalı bir sorun diyebilirim.

Muhtemelen arkadaş öncesinde tik koyup 2'ye kilitledi ve diğer çekirdekler gözükmedi. Tik işaretini kaldırıp sistemi yeniden başlatırsanız bu durum düzelir, ki bazen yeniden başlatmaya gerek kalmıyor. Windows ile alakalı bir sorun diyebilirim.

O zaman arkadaşın hatasıymış.

Tamam işte çözümünü söylemiş oldum ben de. :) Konu hakkında bilginiz var ise bunu ilk mesajınızda belirtebilirdiniz. Fake konu ile uğraşacak kadar bol vaktim yok.

Belirttim zaten. Ben fotoğrafta farklılık olmadığı için başka çözüm yolları aramıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı