2016 Fluence uyumlu multimedya önerisi

Geçen sene bu zamanlarda Clarion marka bir cihaz taktırmıştım. Ankara Ostim'de Emr Garage diye bir yerde. Tam emin olmamakla beraber 6/32 ya da 4/64 bir cihazdı sanırım. 1 senedir kullanıyorum, sadece tek bir işlev için taktırdım ve sadece o işlev için kullanıyorum, CarPlay. Sorunsuz çalışıyor, bağlanma sorunu olmuyor, takılma olmuyor. Native cihaz gibi tertemiz CarPlay kullanabiliyorum. Arabama binip "Abi bunu sonradan mı taktırdın, orijinal gibi duruyor" diyen birçok kişi oldu. Hala var mıdır bilmiyorum ancak kendi tecrübeme istinaden tavsiye ederim. 2011 dCİ Privilege aracım bu arada.

Geçen sene bu zamanlarda Clarion marka bir cihaz taktırmıştım. Ankara Ostim'de Emr Garage diye bir yerde. Tam emin olmamakla beraber 6/32 ya da 4/64 bir cihazdı sanırım. 1 senedir kullanıyorum, sadece tek bir işlev için taktırdım ve sadece o işlev için kullanıyorum, CarPlay. Sorunsuz çalışıyor, bağlanma sorunu olmuyor, takılma olmuyor. Native cihaz gibi tertemiz CarPlay kullanabiliyorum. Arabama binip "Abi bunu sonradan mı taktırdın, orijinal gibi duruyor" diyen birçok kişi oldu. Hala var mıdır bilmiyorum ancak kendi tecrübeme istinaden tavsiye ederim.
Öncelikle teşekkür ederim. Normal ekranı Küçük olduğu için bazıları görüşü biraz kapatıyor demiş gece göz alıyor vb. Sikayetlar okudum siz böyle sorunlar yaşadınız mı?

Piyasadaki ürünlerin çoğu fason, aynı cihaza farklı marka basılmış ürünler. Güvenilir bir satıcıdan en azından 4 GB olan bir model alırsanız sorun çıkmaz, bazı satıcılar 4 GB diye satıp 2GB cihaz yolluyor. Bu arada biraz el yeteneği varsa kendiniz de takabilirsiniz çok ucuza geliyor, ben farklı model aracıma Conio diye bir satıcıdan alıp kendim takmıştım 4GB RAM 32GB depolama olanını. Güzel çalışıyor 6-7 aydır.

Öncelikle teşekkür ederim. Normal ekranı Küçük olduğu için bazıları görüşü biraz kapatıyor demiş gece göz alıyor vb. Sikayetlar okudum siz böyle sorunlar yaşadınız mı
Taktırmadan bana da demişlerdi ancak taktırdıktan sonra böyle söyleyen arkadaşlarım çok beğendiler. 1 yıldır kullanıyorum ben, görüşü kapattığını düşünmüyorum hocam. Her gün yollardayım. Bence klimanın orda olmasındansa bu kısımda olması çok daha rahat.

TomTom orijinal ekran vardı bunu taktırmadan önce. Bu arkadaş TomTom'dan biraz daha büyük. Beni şimdiye kadar rahatsız etmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı