i3-9100F GTX 1650 sistem alınır mı?

11122222

Centipat

Ekran kartını GTX 1650 seçip almayı düşünüyorum. 3500TL'ye APU veya bunu alacağım. Ama ben ekran kartlı bir sisteme daha yakın bakıyorum. Sizce 3500TL'ye bu sistem alınır mı? (GTA 5, Apex Legends, Valorant oynayacağım).

Oynayacağın oyunlara bakarsak alacağın sistem gayet yeterli GTA 5'i yüksek ayarlarda kasmadan 60 fps oynayabilirsin.Bu fiyata gayet iyi bir sistem.

Bence kesinlikle alınır ama benim tavsiyem APU sistemlerden uzak durun tamam eyvallah güzel ama ileride yeni çıkan bir oyunu oynamak isterseniz oynayamazssınız artı bu sistemi alırsanız kafanız daha rahat bir de size tavsiyem bütçeyi aşmıyorsa bir tane daha RAM alın.

1650 alacaksan RX570 gibi kartlara bak ama super modelini al derim bir de 9100F mantıksız 10100F almanı öneririm her oyunu oynarsın

Hocam kasa ve anakart kötü, ekran kartı da düşük ama 3582 TL yapıyor site araştırmasıyla daha ucuza gelebilir. istediğiniz oyunları açar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı