i3 9100F GTX 1650 sistem yükseltme önerisi

eminkarahan___

Hectopat
Merhaba, arkadaşlar benim sistemim.

i3 - 9100 F.
GTX 1650 4 GB.
8 GB RAM.
240 GB SSD.

1 TB harddisk almayı düşünüyorum.

CS:GO, GTA 5, ETS, Rainbow gibi oyunları sorunsuz oynuyorum. Ekleme yapabileceğim bir parça var mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, arkadaşlar benim sistemim.

i3 - 9100 F.
GTX 1650 4 GB.
8 GB RAM.
240 GB SSD.

1 TB harddisk almayı düşünüyorum.

CS:GO, GTA 5, ETS, Rainbow gibi oyunları sorunsuz oynuyorum. Ekleme yapabileceğim bir parça var mı sizce?
Ekran kartı ile işlemci uyumlu. Yani ikisinden birini değiştirmen çok fayda etmez. İstersen bir RAM daha alıp 16GB yap. Başka yükseltmeye gerek yok.

O işlemciyle GTX 1660/1650 Super + 8 GB RAM takviyesiyle BF V Online'ı bile darboğaz olmadan rahatlıkla oynarsınız, şu an için performans anlamında herhangi bir şikayetiniz yok ve memnunsanız yükseltme yapmanıza gerek yok. Ekstra depolama için harici bir diske ihtiyacınız varsa da istediğiniz boyutlarda istediğiniz kadar alabilirsiniz 🙂.

i3 9100f Battlefield 5 te darboğaz yapabilir. Benim 9600Kf işlemci ile Battlefield 1 de darboğaz gördüm. Gerçi benim ram tek kanal 16 gb ondan yapıyor. Yani 8 gb ram alıp dual channel yapması şart. Yani 8 gb daha aynısından ram alın. Birde keşke ekran kartını 1650 super alsaydınız.

i3 9100f Battlefield 5 te darboğaz yapabilir. Benim 9600Kf işlemci ile Battlefield 1 de darboğaz gördüm. Gerçi benim ram tek kanal 16 gb ondan yapıyor. Yani 8 gb ram alıp dual channel yapması şart. Yani 8 gb daha aynısından ram alın. Birde keşke ekran kartını 1650 super alsaydınız.

9100F, 1650S ile BF V Online'da çift kanal 16 GB bellek takviyesiyle hiçbir şekilde darboğaz yapmaz, i5 7500 + 1060 6 GB ikilisiyle darboğazın d'sini bu oyunda hiçbir şekilde görmediğim için söylüyorum, bu arada 9600KF ile kullandığınız ekran kartı nedir? Normalde, o işlemci BF 1 için gani gani yeterli, bir sıkıntı yaratmaması lazım. Benzer şekilde yine 9400F + 1660 Ti kullanan bir arkadaşım BF1'de 1080p ultra ayar bandında hiçbir sorun yaşamıyor. BF serisi dual channel bellek sever 🙂.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı