i3-9100F GTX 1650 Super sistem düşük FPS

Leonmacion

Hectopat
Selamlar herkese öncelikle yaklaşık 2 hafta önce bir PC topladım her şey sıkıntısız derken birkaç sorunum var. İlk olarak sistem bilgimi vereyim:
i3-9100F.
8 GB 2400MHz RAM.
H310M PRO.
GTX 1650 Super 4 GB.
480GB SSD.
Diğer sorunumda FPS sorunu. Örnek verim: Rainbow Six Siege'de Ultra'da 60-90 arası FPS alıyorum. Ayarları ortaya hatta en düşüğe cektiğimde yine 70-120 civarlarında geziniyor. CS:GO'da da test videolarına bakıyorum Ultra 150 FPS benim PC en düşük-orta ayarlarda 150 zor veriyor neden olabilir? Ekran kartı sürücüleri yüklü.
Not: Apex R6 gibi oyunları oynarken RAM %80 kullanılıyor sebebi bu olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
8 GB RAM eklerseniz muhtemelen çözülür. Test ettikleri sistemde 16 GB RAM mi var?

Hocam merhaba, sisteminizin aynısından bende de var her şeyiyle aynısı, Warzone oyununda test ettiniz mi acaba? Benim Warzone testimde CPU kullanımı %95 - %100 arası olup GPU asla kullanılmıyor ve oynanmaz derecede stutter oluyor. Ve bir de i3-9100F 1650 Super'ı ucu ucuna besliyor diye konulara şahit oldum sanırım ikimizde bir 8 GB RAM eklersek bayağı bir rahatlatır bu bizi diye düşünüyorum.

Merhaba aynı sistem bende de var. Ram alınca düzeldi mi sorununuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…