i3 9100F çarpan kilidi açık bir işlemci değil. Sıkıntılı yollara başvurmadığınız sürece overclock yapamayacaksınızdır.Merhabalar. Benim işlemcim i3 9100F, yeni aldım ve overclock yapmak istiyorum. Ama stok fanı yeterli olamayacağı için işlemci fanı önerilerinizi bekliyorum 200-300 TL bandı arasında. Teşekkürler.
Merhabalar. Benim işlemcim i3 9100F, yeni aldım ve overclock yapmak istiyorum. Ama stok fanı yeterli olamayacağı için işlemci fanı önerilerinizi bekliyorum 200-300 TL bandı arasında. Teşekkürler.
9100F işlemciye OC yapamazsınız. Stok hızlar için de stok soğutucu gayet yeterli. Bence soğutucu gereksiz olur.Merhabalar. Benim işlemcim i3 9100F, yeni aldım ve overclock yapmak istiyorum. Ama stok fanı yeterli olamayacağı için işlemci fanı önerilerinizi bekliyorum 200-300 TL bandı arasında. Teşekkürler.
GHz'yi işlemci kendisi ayarlıyor zaten bulunduğu yük durumuna göre. Ayarlarını bozmamanı öneririm.Ama Turbo hızı 4.2 GHz gösteriyor peki quick CPU kullansam sıkıntı olur mu?
Merhabalar. Benim işlemcim i3 9100F, yeni aldım ve overclock yapmak istiyorum. Ama stok fanı yeterli olamayacağı için işlemci fanı önerilerinizi bekliyorum 200-300 TL bandı arasında. Teşekkürler.
Stock soğutucu ile Quick CPU kullanıyorum sıkıntısız.Ama Turbo hızı 4.2 GHz gösteriyor peki quick CPU kullansam sıkıntı olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.