Çok doğru söylediniz. İllaki işlemcinin sonunda K ibaresi olmasına gerek yok arka kapılardan biraz uğraşarak OC yapılabiliyor ama ne kadar stabil orası tartışılır.
Dediğin teorik olarak doğru ama Turbo Boost özellikli işlemcilerde bu hızın üstüne sadece FSB arttırarak çıkmak çok çok zor. Bir de anakart meselesi var tabi. Bir şekilde H ve B serisi ile OC yapabilsen bile pek bir artış sağlamayacaktır.
Dediğin teorik olarak doğru ama Turbo Boost özellikli işlemcilerde bu hızın üstüne sadece FSB arttırarak çıkmak çok çok zor. Bir de anakart meselesi var tabi. Bir şekilde H ve B serisi ile OC yapabilsen bile pek bir artış sağlamayacaktır.
Eski bilgisayarımı yavaş yavaş satıp yenisini alıyordum. İki gün içerisinde tüm parçaları sattım. Amacım 9600K almak idi. Elimde bilgisayar kalmadı ve lazım oldu. O yüzden geçici bir işlemci aldım. Böyle bir ikili kullanmak zaten çok saçma.
Eski bilgisayarımı yavaş yavaş satıp yenisini alıyordum. İki gün içerisinde tüm parçaları sattım. Amacım 9600K almak idi. Elimde bilgisayar kalmadı ve lazım oldu. O yüzden geçici bir işlemci aldım. Böyle bir ikili kullanmak zaten çok saçma. .
Memnunum ancak çok çekirdek isteyen oyunlarda FPS düşüklüğü yaşıyorum. AC: Odyssey, COD:MW gibi oyunlarda çok nadir de olsa kalabalık bölgelerde minik takılmalar yaşayabiliyorum.
Memnunum ancak çok çekirdek isteyen oyunlarda FPS düşüklüğü yaşıyorum. AC: Odyssey, CoD: MW gibi oyunlarda çok nadir de olsa kalabalık bölgelerde minik takılmalar yaşayabiliyorum.