i3-9100F kaçtan satılmalıdır?

lammf2k

Hectopat
Yer
United Center
Daha fazla  
Arkadaşlar, işlemci yükselteceğim. Başlıkta gördüğünüz işlemciye 900'e talip var. Şu an sizce verilmeli mi? En azından yükseltirken bütçeme katkısı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ver gitsin. Sıfır 10100F'in 1150 TL'ye katıldığı yerde ikinci el 9100F'e 900 TL iyi fiyat.

Hocam açıkçası diğer platformalara baktım değişik fiyatlar gördüğüm için düşük tutup 1000'den koymuştum 900 teklifi geldi de size danışmak istedim.
Ver gitsin. Sıfır 10100F'in 1150 TL'ye katıldığı yerde ikinci el 9100F'e 900 TL iyi fiyat.

Bir de bir sorum olacak konu dışı 4900'e 5800X buldum size beklenmeli mi alınmalı mı? İndirim vs. daha iyi fırsatlar yakalanabilir mi?

@lammf2k AMD istiyorsan o fiyata alınabilir. Sen milletin koyduğu fiyatlara bakma 9100F'e kimse daha fazla vermez alıcısı çıkmışken yapıştır gitsin.

Konu açacağım ama son bir bilgi almak isterim bu bütçeye alabileceğim bana FPS oyunları anlamında daha iyi bir işlemci var mıdır?

Konu açacağım ama son bir bilgi almak isterim bu bütçeye alabileceğim bana FPS oyunları anlamında daha iyi bir işlemci var mıdır?

Önemli olan tekli çekirdek gücü ve desteklediğin ortamdır. Sıcaklıkları düşük tutmak ve yüksek frekans + düşük gecikmeli RAM desteği bir işlemcinin performansını en iyi artıran etmenlerdir.

Örneğin iyi desteklenmiş bir 5600X, stok ve rastgele RAM'lerle kullanılan 5800X'den daha iyi performans verir.

@lammf2k AMD istiyorsan o fiyata alınabilir. Sen milletin koyduğu fiyatlara bakma 9100F'e kimse daha fazla vermez alıcısı çıkmışken yapıştır gitsin.
İşe bak kino, bana gelen denyolar da i5-7500'e 400 TL teklif atsın anca 😄, valla iyi bulmuş adamını, orası burası oynamazsa alacak kişinin şimdiden çok iyi ayarlamış bile diyebiliriz. 900TL 9100F satışı için gerçekten çok başarılı bir rakam.

İşe bak kino, bana gelen denyolar da i5-7500'e 400 TL teklif atsın anca 😄, vallahi iyi bulmuş adamını, orası burası oynamazsa alacak kişinin şimdiden çok iyi ayarlamış bile diyebiliriz. 900TL 9100F satışı için gerçekten çok başarılı bir rakam.

Teşekkürler hocam yorumunuz için istediğin zaman gelip alacağım diyor işlemci sipariş verince vereceğim arabada test edecekmiş.
İşe bak kino, bana gelen denyolar da i5-7500'e 400 TL teklif atsın anca 😄, vallahi iyi bulmuş adamını, orası burası oynamazsa alacak kişinin şimdiden çok iyi ayarlamış bile diyebiliriz. 900TL 9100F satışı için gerçekten çok başarılı bir rakam.

Normalde 900'den gitmesi imkansız zaten ama şu anki fiyatlar kur vs :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı