i3-9100F vs i3-10100F

Hakaret etmek istemiyorum açıkça anlatıyorum.

Önceki yorumumda "az daha bekleyip" diyorum, çat diye çıkarıp alsın mı diyorum? Ha der ben bekleyemem 10100F alsın. Ancak ileride ekran kartı takmak istediğinde aynı 9100F'de olduğu gibi sorun yaşayacak.

Ben ihtimalleri söyledim, karar konu sahibinde.

Adam beklediği yerde mi para kazanacak?
Babası tüm parayı ona verecek halde değil.

Para diye bir şey var.
Adamın bütçesi düşük sanırım ve i5 10400F öneriyorsunuz, çok saçma.
Siz herkesi zengin mi sanıyorsunuz?
Sen herkesi zengin mi zannediyorsun peki? i3 10100F'e geçse dağlar kadar fark mı olacak, adam o işlemci için 800 lira, anakart içinde 500 lira verecek. 1 nesil yükseltmek için sadece.

Sen herkesi zengin mi zannediyorsun peki? i3 10100F'e geçse dağlar kadar fark mı olacak, adam o işlemci için 800 lira, anakart içinde 500 lira verecek. 1 nesil yükseltmek için sadece.

Adam i3 10100F'e "geçmek" istiyor, onu zorlamıyoruz.
Yahu siz/ailen her ay para kazanmıyor musunuz? Taş kaynatamayacağınıza göre evet. Daha ne?

Ya babası belki asgari ücretle çalışıyorsa?

Asgari ücreti düşündün mü?
Yani her ay babası 2000 TL mi verecek?
Faturalar? Su ve yemek?
Fesuphanallah, ya dayı o zaman kimse bilgisayar almasın. Bu nasıl bir düşünce ya, bu adam 1 nesil atlatmak için 1300 lira neden para veriyor, ileride yine i3 10100F tıkanacak. i5 10400F'e geçse 3 yıl götürür, sürekli yeni çıkan i3'leri takacak mı bu adam?

Asgari ücreti düşündün mü?
Yani her ay babası 2000 TL mi verecek?
Faturalar? Su ve yemek?
Yahu asgari ücret alan aile bu dönemde işlemciyi mi dert edecek? Ne saçmaladın ya? Öneri yapıyoruz burada.

Her ihtimali düşüneceksek kimseye öneri yapmayalım en dip parçaları önerelim nasıl olsa onlar da bilgisayar bütçeye yük olmasın?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı