i3 9100F maksimum hangi ekran kartlarını besler?

1650 ve RX570 üstünde darboğaz olur net istersen tüm testlere bakabilirsin kesinlikle burada yazılanlara aldanma 1650 Super'de bile çok fazla darboğaz oluyor Max RX570.
1650 , RX 570 darboğaz olmuyor arkadaşım GTX 1660 ile kullanıyor ?

1080P'de RX 570, RX580, GTX1650, GTX1650SUPER, GTX1660, RX 5500 XT kartlarını besleyecektir.

Hocam sorun çıkmasın diye mesajı değiştirdim. :D
Belki 720P monitörün vardır, aldığın kartların hepsi darboğaz yapacak. Eksik bilgi verirsen eksik cevap bulursun.
"Laf kalabalığına gerek yok (!) "

Sistem belirtmeme gerek olduğunu düşünmüyorum. Normal bir soru bu.

Hocam biraz araştıırn bende RX580 kaymak gibi. Duyduğuma göre GTX 1060 6 GB'a kadar besleyebiliyormuş.

Testlere bakabilirsin işlemci sürekli %100'de çalışıyor ekran kartı kullanımı sürekli dalgalanıyor 60'lara iniyor 80'e ne çıkıyor 90 altına inmesi sıkıntıdır %100 işlemci kullanımı en büyük sorun zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yüksek FPS alman darboğaz olmadığı anlamına gelmez, FPS droplarla kafayı yiyebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
1650 ve RX570 üstünde darboğaz olur net istersen tüm testlere bakabilirsin kesinlikle burada yazılanlara aldanma 1650 Super'de bile çok fazla darboğaz oluyor Max RX570.

Tamam, siz öyle bilin. Ama en azından ben kendim birebir bu işlemciyle belirtmiş olduğum ekran kartlarını çoğu oyunda test edip gerçek kullanıcı deneyimi açısından tam anlamıyla besleyebildiğini gördüğüm için rahatım, zaten hiç darboğaz olmaz da demiyoruz fark ettiyseniz, sayılı CPU'ya işkence çektiren bazı oyunların belirli sahnelerinde belli oranlarda yapabileceğinden bahsettik (AC Odyssey/Origins kalabalık şehir bölgeleri, BF:1 64 kişilik dar alanlı operasyon maçları). Bu açık ve net, ayrıca i5-7500 ile RX 580/1650S dengi 1060 6GB ikilisiyle BF V gibi ağır bir oyunda darboğaz, drop vs gibi saçma sapan bir olay da yaşamıyorum, buyrun aşağıdaki video bana aittir:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı