i3 9100F RX 570 sistem toplama

Arkadaşlar peki ya bu nasıl:
INTEL 9100F-ASUS TUF-GTX1650S-4G-PRIME H310M-K R2.0-CRUCIAL 240GB-8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
PSU ve kasa markası çok kötü ama sistem fiyatına göre güzel bence.Sizce alınır mı?
Hocam başka siteden toplayabilir misiniz? Birkaç arkadaş sinerji ile sıkıntı yaşamış da
.
Sizin sistem de güzel.Ya vatandaki sistemi ya sizin önerdiğinizi ya da @gleran 'ın önerdiği sistemi alacağım maddi duruma göre.Öneriyorsanız Vatandaki sistem benim için hem ucuz hem de iyi olur.Ama psunun patlamasından korkuyorum.Marka uyduruk sonuçta

Son düzenleme:
Arkadaşlar peki ya bu nasıl:
INTEL 9100F-ASUS TUF-GTX1650S-4G-PRIME H310M-K R2.0-CRUCIAL 240GB-8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
PSU ve kasa markası çok kötü ama sistem fiyatına göre güzel bence. Sizce alınır mı?

Hocam başka siteden toplayabilir misiniz? Birkaç arkadaş sinerji ile sıkıntı yaşamış da.

Sizin sistem de güzel. Ya Vatan'daki sistemi ya sizin önerdiğinizi ya da @gleran'ın önerdiği sistemi alacağım maddi duruma göre. Öneriyorsanız Vatan'daki sistem benim için hem ucuz hem de iyi olur. Ama PSU'nun patlamasından korkuyorum. Marka uyduruk sonuçta.

Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik yanına yine aynı monitörü öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı