i3 9100F RX 580 sistem siyah ekran ve bip sesi veriyor

Polataksngr

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Birkaç aydır başımda bulunan büyük bir bela var. Ne kadar tamam şimdi çözüldü desem de hiçbir şekilde çözemedim ve halen devam ediyor. Bilgisayarım uzun zamandır ister oyunda olsun ister Chrome da gezinirken olsun sürekli donuyor ve 20 saniye kadar sonra da siyah ekrana geçiyor nadiren de olsa 5 adet kısa bip uyarısı veriyor. Farklı ekran kartı, PSU, RAM ne varsa farklı farklı denedim ancak sorun hep aynı. Bazı zamanlar da bilgisayarı kapatıp açtığımda yine görüntü gelmiyor ve bazen 5 kısa bip uyarısı veriyor. Bunun haricinde de bilgisayarı ne zaman tamirciye götürsem lak diye sorunsuz açılıyor. Çıldırmak üzereyim ne olabilir bunun arızası?

i3-9100F
Gigabyte H310M s2v.
XFX RX580 8 GB.
Corsair 2x8GB RAM.
Samsung EVO 870 500 GB SSD
Corsair MX 750W PSU.

Eğer öyleyse priz kaynaklı olabilir. Evlerde prizlerin nasıl bağlandığına bağlı olarak voltajda zayıflık ya da kararsızlık olabiliyor. Ev içinde farklı bir odada başka prizle denediniz mi?
Evet onu da denedim sonuç aynı

Eğer öyleyse priz kaynaklı olabilir. Evlerde prizlerin nasıl bağlandığına bağlı olarak voltajda zayıflık ya da kararsızlık olabiliyor. Ev içinde farklı bir odada başka prizle denediniz mi?
Bazen anlam veremediğim şekilde de ekran kartı driverini siliyor makine

Onu da hallettim. Binanın girişinde toprağa 50 cm bakir kazık çaktım bilhassa bilgisayarın olduğu prize bağladım bilgisayar sabahtan beri açılmadığı için hala oldu mu olmadı mi deneyemedim açabilirsem bakacağım

Evet onu da denedim sonuç aynı

Bazen anlam veremediğim şekilde de ekran kartı driverini siliyor makine

Onu da hallettim. Binanın girişinde toprağa 50 cm bakir kazık çaktım bilhassa bilgisayarın olduğu prize bağladım bilgisayar sabahtan beri açılmadığı için hala oldu mu olmadı mi deneyemedim açabilirsem bakacağım
Hala aynı durum geçerli

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı