i3-9100F sistem FiveM'de takılmalar

Keen352

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda hiçbir sorun yokken sadece 1 droptan sonra her şeyde bir anda FPS'lerim düştü droplanma arttı. Düzeltmek için ne yapmam gerek. FiveM oynarken sabit 80FPS alıyordum hala alıyorum fakat her arabaya bindiğimde hızlandığımda drop giriyor. Yardım edin ne olur?

İşlemci: i3-9100F
RAM: 8 GB tek kanal ama haftaya 16 olacak.
Anakart: H310M VDH Plus.
Ekran kartı: RX580 series.
1TB depolama.

(Not: Herhangi bir ekran kartı veya işlemci alacak para yok sadece RAM 16 olacak ama tek kanal 8 GB RAM kende sabit FPS alıyordum.+)

Bilgisayarımda hiçbir sorun yokken sadece 1 droptan sonra her şeyde bir anda FPS'lerim düştü droplanma arttı. Düzeltmek için ne yapmam gerek. FiveM oynarken sabit 80FPS alıyordum hala alıyorum fakat her arabaya bindiğimde hızlandığımda drop giriyor. Yardım edin ne olur?

İşlemci: i3-9100F
RAM: 8 GB tek kanal ama haftaya 16 olacak.
Anakart: H310M VDH Plus.
Ekran kartı: RX580 series.
1TB depolama.

(Not: Herhangi bir ekran kartı veya işlemci alacak para yok sadece RAM 16 olacak ama tek kanal 8 GB RAM kende sabit FPS alıyordum.+)
İşlemciniz 9100F 4/4 olduğu için ve raminiz tek 8 olduğu için.

Yanlış anlama evet olabilir alabilirsin ama kalabalık ortama ani patlamalara gelince drop yersin 8 GB RAM'le. Burada yüzde 99 8 GB RAM'den kaynaklanıyor. 16 GB yaparsan işinn çözülecek.
Araca binip hızlanınca drop başlıyor nerde olursa olsun render la alakalı sanırsam onada ram gerek galiba
RAM dolaylı bir sorun, 16 olacaksa haftaya düzelir.
Teşekkür ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı