i3 9100F sistem Rust giriş yapılamadı

Merhabalar, altta bahsettiğim sistem ile Rust'ta tüm ayarları en düşüğe çekmeme rağmen 3 saattir bir sunucuya giremedim. Receiving data kısmına kadar gelebildim en son, 15 dakika kadar bekledim yine de bağlanmadı. İlk kez giriş yapıyordum oyuna. Resmi sunuculardan birine girmeye çalıştım fakat 15 dakika kadar bekledim yine de girmedi... Çözümü var mı?

Sistem;

GPU: ASUS Dual Radeon RX 580 4 GB OC.
CPU: Intel i3 9100F.
RAM: Kingston CL16 2400 MHz 1x8 GB.

Teşekkürler.

Merhabalar, altta bahsettiğim sistem ile Rust'ta tüm ayarları en düşüğe çekmeme rağmen 3 saattir bir sunucuya giremedim. Receiving data kısmına kadar gelebildim en son, 15 dakika kadar bekledim yine de bağlanmadı. İlk kez giriş yapıyordum oyuna. Resmi sunuculardan birine girmeye çalıştım fakat 15 dakika kadar bekledim yine de girmedi... Çözümü var mı?

Sistem;

GPU: ASUS Dual Radeon RX 580 4 GB OC.
CPU: Intel i3 9100F.
RAM: Kingston CL16 2400 MHz 1x8 GB.

Teşekkürler.

Bak nedenlerini sayıyorum başta Rust'ın optimizasyonu kötü olduğu için, veya düşük hızlı SSD veya HDD kullandığın için ve RAM ise Dual Channel olmadığı için.

Bak nedenlerini sayıyorum başta Rust'ın optimizasyonu kötü olduğu için, veya düşük hızlı SSD veya HDD kullandığın için ve RAM ise Dual Channel olmadığı için.
Eylül 10 gibi bir 8 GB RAM daha satın alacağım aynı modelden fakat SSD için biraz daha vaktim var. Şuan için herhangi bir çözümü var mı, yapabileceğim düzenlemeler var ise yapmak isterim.

Eylül 10 gibi bir 8 GB RAM daha satın alacağım aynı modelden fakat SSD için biraz daha vaktim var. Şu an için herhangi bir çözümü var mı, yapabileceğim düzenlemeler var ise yapmak isterim.

Ve genelde oyuna hızlı girmek depolama aygıtına bağlıdır o yüzden SSD şart Rust için çok bekliyorsan.
Çok sinir bozucu gerçekten, takılıyor girmeye çalışırken vesaire... Bir kere girsem belki biraz daha rahatlar fakat o da olmuyor.

Harddiskinizin modeli nedir, markası?

Dediğim gibi peki Windows'dan bazı hizmetleri kapadınız mı? Bilgisayarı hızlandırmak için.
Arkada hizmetler askıda sanırım fakat bir şey farkettim, kırmızı bir uyarı kutusunda "Performance Warning" başlığı altında bir metin kutusu çıkıyor, 10 GB'dan az ram olduğu için performans düşüşü yaşayabilirsiniz tarzı bir metin var İngilizce. Bu metinle beraber "prefabrikler ısınıyor" kısmından sonra oyun kapanıyor. Yaklaşık beş dakika bu ekranda kalıp kapanıyor oyun kendi kendine.

Arkada hizmetler askıda sanırım fakat bir şey fark ettim, kırmızı bir uyarı kutusunda "Performance Warning" başlığı altında bir metin kutusu çıkıyor, 10 GB'dan az RAM olduğu için performans düşüşü yaşayabilirsiniz tarzı bir metin var İngilizce. Bu metinle beraber "prefabrikler ısınıyor" kısmından sonra oyun kapanıyor. Yaklaşık beş dakika bu ekranda kalıp kapanıyor oyun kendi kendine.

Discord var mıdır yardımcı olurum isterseniz emrexterial#1322

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı