i3 9100F sistem vs R3 1200 sistem

@Maotunq aga senin attıgın sistem 12 ay taksit var o olabilir ama güvenilir mi çünkü bir ara başka yerden siparişettimizde kart para çekilmişti

@Cinarmokalin eğer dediğim sisteme güvenmiyorsanız attığınız "2. sistemi alın" ama o attığınız 2. sistemde PUBG'yi Ultra ayarlarda oynayamazsınız belirteyim. Ve 12 ay taksit yapabiliyorlar eğer hala aklınızda sorun varsa Teknobiyotik müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz fakat eğer sistem parça %1 ihtimal bile olsa bozuk gelirse sorumluluk bende değil sadece öneride bulundum.

iade koşulları varmı

Bir de abi senin attıgın sistem daha mantıklı geliyor onu alamazsam 2.ci ne seçmeliyim

@Swien evet var.
4-ürünüm kutudan arızalı çıktı. İade edebilir miyim?
Ürününüzün arızalı çıkması durumunda 30 gün içinde çalışan ürünle birebir değiştirilmektedir. Bu durumda kargo ücreti Teknobiyotik tarafından karşılanır.

2-iade talebi oluşturma
Müşteri destek sayfasından ( Buradan ) "ürün iade talebi"ni seçerek destek talebi oluşturunuz. Oluşturduğunuz destek talebine 24 saat içerisinde izlemeniz gereken prosedür cevap olarak gelecektir. Bu şekilde ürününüzü faturası ile birlikte, kargoda hasar görmeyecek şekilde ve tekrar satılabilirliği bozulmayacak şekilde paketleyerek geri gönderebilirsiniz.

6-iadem onaylandı paramı ne kadar sürede alabilirim?
Ürün iadelerinde para iadeleri 10 gün içerisinde yapılmaktadır. Kredi kartından taksitli yapılan satışlarda banka taksitli şekilde geri ödemektedir. Havale - posta çeki şeklinde yaptığınız ödemeler, aynı şekilde tarafınıza geri ödenecektir.

Kaynak: Arıza ve İade İşlemleri | Teknobiyotik

t
tşk önerilieinixz o 2 sine babama sorcam 12 ay taksit oldugu için abi bide 4.500 bulabilirmiyim

@Swien
Yazdığınız şeyi anlayamıyorum lütfen dil kurallarına uyarak yazar mısınız normalde takıntılı değilim ama cidden ne yazdınız anlamadım.

@Swien
Yazdığınız şeyi anlayamıyorum lütfen dil kurallarına uyarak yazar mısınız normalde takıntılı değilim ama cidden ne yazdınız anlamadım.
Raporlaman yeterlidir. Az sonra tatile çıkar o.
@cinarMOKALİN i3 10100F tabanlı bir sistem düşünebilirsiniz.

@Swien Kanka attığım Teknobiyotik sisteminin i3-9100F yazdığına bakma içinde i3 10100F var ve keşke toplama imkanın olsaydı daha iyilerini alırdın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…