i3 9100F sistem vs R3 1200 sistem

@Swien o attığın 2. sistemi üreten kişilerin kendi sitesi. Hiç alışveriş yapmadım fakat güvenilir.

Bu arada o sinerji hazır sistemini alma GTX 1650 şu anlık alınmaz ve içindeki güç kaynağı ve kasa çok kötü sistemin patlayabilir.
aga siteleer güvenliyse araştırmam lzm 4.500 tl dizicem 5.000 en fzla

@Swien araştırabilirsin fakat çok da nadir olsa arızalı parça gönderebiliyorlar Vatan Bilgisayar bile %1 ihtimal bozuk parça verebilir o yüzden kargoyu almadan önce bir hasar var mı diye kontrol et eğer varsa kargoyu teslim alma. Zaten bozuk gelirse iade yapıyorlar.

@Swien Intel i3 9100F 3.6GHz, GTX1650 Super 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Bu sistemi hala öneriyorum.

Eğer monitör dahil falan değilse bu sistemi alabilirsiniz eğer Teknobiyotik gibi sitelere güvenmiyorsanız.

@Swien araştırabilirsin fakat çok da nadir olsa arızalı parça gönderebiliyorlar Vatan Bilgisayar bile %1 ihtimal bozuk parça verebilir o yüzden kargoyu almadan önce bir hasar var mı diye kontrol et eğer varsa kargoyu teslim alma. Zaten bozuk gelirse iade yapıyorlar.

Aga benim oynicm oyunlar ETS 2 CS:GO Valorant PUBG
Pollux 3AN | Game Garaj Bu alınabilir gibi geldi.
Ekran kartı: 1650 Super
Anakart: B450MH
Monitör: LG22MK400H yaparak alabilirsin

Monitör de lazım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı