i3-9100F sisteme ekran kartı tavsiyesi

• Konuyu başlatan IILGAR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.436

IILGAR

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ben aşağıda maddeler halinde sıraladığım sistemim için yeni bir ekran kartı alacağım. Fiyat belirtmek sizin sistemim ile uyumlu, darboğaz olmayacak, güncel oyunlarda zorlanmayacak bir kart öneriniz var mı? Bu sisteme MSI RX 580 ekran kartı almıştım fakat oyunlarda siyah ekran hatası aldım ve kasaya manuel reset atmadan düzelmiyordu iade ettim. O yüzden AMD almayacağım.
Anakart - H310M Pro-VDH Plus.

İşlemci - Intel i3-9100F 360 GHz4 çekirdekli işlemci.

RAM - 16 GB.

Şu anki ekran kartım AMD Radeon HD 6570 (bu değişecek).

Son düzenleyen: Moderatör:
@messinicocugu fiyat şu an için önemli değil sadece işlemcime oranla darboğaz yapmayacak ve güncel oyunlarda zorlanmayacak bir kart alacağım. Önerileri bütçeme göre seçeceğim.

@Shahdee öneriler için sağ ol dostum. Bu ürünlerin sıfırı üretiliyor mu?

@Barborossa önerin için sağ ol dostum. Daha önce AMD RX 580 aldım, üründe kronik siyah ekran hatası başıma geldi. NVIDIA önerin var mı?

@messinicocugu fiyat şu an için önemli değil sadece işlemcime oranla darboğaz yapmayacak ve güncel oyunlarda zorlanmayacak bir kart alacağım. Önerileri bütçeme göre seçeceğim.

@Barborossa önerin için sağ ol dostum. Daha önce AMD RX 580 aldım, üründe kronik siyah ekran hatası başıma geldi. NVIDIA önerin var mı?
Üretiliyor tabiki. Fakat madenciler çoktan piyasadan toplamış olabilir.

Gtx 970 ve 1060 hariç.

RX 6500 XT-1650 super-RX 5500 XT bunlara bakabilirsin bu kartların daha üstünü takamazsın.

Arkadaşlar 10 gün önce açtığım bu konuya tekrar döndüm ve araştırmalardan sonra bu 2 kart arasında kaldım fark nedir bilen anlatabilir mi?

Bir de şu kart var Online oyunu çok oynayan birisi değilim. O yüzden darboğaz sanırım Online oyunlar için geçerli, bu işlemciye aşağıda ki kart takılır mı? İleride işlemciyi de yükseltebilirim.

Arkadaşlar 10 gün önce açtığım bu konuya tekrar döndüm ve araştırmalardan sonra bu 2 kart arasında kaldım fark nedir bilen anlatabilir mi?

Bir de şu kart var Online oyunu çok oynayan birisi değilim. O yüzden darboğaz sanırım Online oyunlar için geçerli, bu işlemciye aşağıda ki kart takılır mı? İleride işlemciyi de yükseltebilirim.

Üç kart da birbirine benzer ama işlemci darboğaz yapabilir, 6500 XT bir ihtimal kaldırır ama o işlemciye bence en uygun GTX 1650 olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı