i3 9100F sisteme nasıl yükseltmeler yapılabilir?

cansuwx

Decapat
Daha fazla  
5 yıldan uzun süredir aşağıda özelliklerini yazdığım sistemi kullanıyorum. Kasma, donma vb. tarzı hiçbir sorun yaşamıyorum. Isınma sorunum da yok; 5 yıldır macun değiştirmedim, anlamam etmem, ona rağmen 45 derece. Ama artık biraz da olsa yükseltme yapmak, güncellemek istiyorum; 3-4 yıl daha düzgün götürmesi adına. Çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum, astarı yüzünden pahalıya gelmesin yeterli. 25-30 bine sıfır güzel bilgisayarlar da var. Önerilerinizi alabilir miyim?

Gigabyte H310M H 2.0 anakart
Gigabyte RX 570 4 GB ekran kartı
i3 9100F işlemci
8+8 16 GB RAM
1 TB HDD + 240 GB SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
5 yıldan uzun süredir aşağıda özelliklerini yazdığım sistemi kullanıyorum. Kasma, donma vb. tarzı hiçbir sorun yaşamıyorum. Isınma sorunum da yok; 5 yıldır macun değiştirmedim, anlamam etmem, ona rağmen 45 derece. Ama artık biraz da olsa yükseltme yapmak, güncellemek istiyorum; 3-4 yıl daha düzgün götürmesi adına. Çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum, astarı yüzünden pahalıya gelmesin yeterli. 25-30 bine sıfır güzel bilgisayarlar da var. Önerilerinizi alabilir miyim?

Gigabyte H310M H 2.0 anakart
Gigabyte RX 570 4 GB ekran kartı
i3 9100F işlemci
8+8 16 GB RAM
1 TB HDD + 240 GB SSD
Ben olsam uğraşmaz yeni sisteme geçerdim. 30bin bütçe gayet yeterli, bu kasayı satıp üzerine eklerseniz helede.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı