i3-9100F ve HD 5450 sistemde Valorant düşük FPS değerleri

İşletim sistemi
Windows 10

LifeStyleSs

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. Bugün yeni PC’ye Valorant kurdum. Ancak oyunu açtığımda düşük grafiklerde başlattı beni. 25 FPS alıyorum. Oyunu ilk açtığımda internet kötü diyordu. Ben sistemimi yazayım:
i3-9100F.
ASUS Prime H310M-K r2.0 2666MHz.
Corsair Vengeance 8 GB 3000MHz.
AMD Radeon HD 5450 1GB DDR3.
240GB SSD 186 GB HDD.
İşlemci performans modunda 4.0GHz'de kullanıyorum. E. K fulledim. Bence sistemle alakalı değil ama cevaplarını bekliyorum.
Windows 10 Pro kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız çok zayıf oyunlar için.

Oyun oynarken işlemciye değil ekran kartına yük biner senin ekran kartın kötü olduğu için bu şekilde bir performans alman normaldir.

Hangi çözünürlükte ve hangi ayalarda oynuyorsunuz. Ekran kartınız eski ve bayağı güçsüz bir model. Büyük ihtimalle 720P Low'da 30FPS alabilirsiniz. Bu ayarlarda da akıcı olmazsa 800x600P ya da 1280*1024P çözünürlüğü deneyebilirsiniz.

Farklı sistemde de oyunu pek iyi oynatmıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Çözünürlüğü 720P ye çekmeni öneririm.

Yüksek ayarlara almayı denedim 20FPS civarı alıyorum. Çözünürlüğü düşürüp deneyeyim. EK 1GB olduğu için kötü. Ancak bana 4K video izlettiğine bile şükrediyorum. Arkadaşım 3. Nesil i3 te bile düşük grafiklerde 60fps aldığını söylüyor. Fanlar pöfür pöfür çalışıyor. Ayarları kısıp sonucu söyleyeceğim

VRAM'i 1GB olduğu için kötü değil. Üstüne 7 nesil geçen bir kart HD5450 ek olarak çıktığı zamanın en alt seviye kartı. Çıktığı zamanki rakibi GT410ya da GT420 olması lazım. 1GB VRAM'e sahip olup bu karttan çok daha iyi bir performans verbiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…