i3-9100F ve RTX 2060 sistem alınır mı?

Alınmaz. 9100F az gelecektir. Ayrıyeten bu sistem de alınmaz ki ssd sorunlu bir model ve psu kaliteli değil.

i3-9100F bile 1650S'ı zar zor besliyor ve siz 2060 ile hissedilmeyecek kadar darboğaz olur diyorsunuz güldürdünüz beni.
2060 nerde, 1660, nerde Allah aşkına. Bana inanmak istemiyorsanız Benchmark testlerine bakabilirsiniz, ya da başka birileri de açıklayabilir size bunu.

@Jonathan North

Herkes darboğaz diyor da darboğaz şuan bence öne alınacak bir konu değil. Hele ki yeni Ryzen işlemciler çıkmışken Intel'e de para vermeye gerek yok. Bu sene düşük Ryzen alırsın seneye daha kalitelisini alırsın ama alırsın.

i3-9100F bile 1650S'ı zar zor besliyor ve siz 2060 ile hissedilmeyecek kadar darboğaz olur diyorsunuz güldürdünüz beni.
9100F; GTX 1060 6GB/1650S/1660'ı 1080p ultra ayarlarda oyunların neredeyse %95-97'sinde (BF1 & BF5 de dahil; inanmayan olursa benchmark videosu da atarım aşağıya) darboğaz vs yapmaz, günümüz için de üst limit konumundaki kartlar bunlar. Hatta RTX 2060'ı bile GPU'yu deli gibi sömüren oyunlarda ucu ucuna da olsa besleyebilecek potansiyeli var, mesela RDR2 buna bir örnek ama genel uyumluluk noktasında FHD için tavsiye edilmez orası apayrı bir konu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı