i3-9100F ve RTX 2060 sistem ile yayın açılır mı?

Peki idare etmez mi hiç ekran kartına yük bindirsem? CS:GO yayınında da sıkıntı çıkartır?

CS:GO gibi oyunlarda idare edebilir mi peki? Veyahut sohbet yayınında?

Ucuz olsun performanslı olsun diye Intel topladığım için pişman oldum şu an :(
Toplarken konu açsaydınız çok daha iyi bir sistem toplardınız. İade imkanı var mı bilmiyorum ama varsa iade edin ve size sistem toplayalım.

Önceden soracaktınız hocam yapacak bir şey yok. Geçmiş olsun. Ayrıca sistem çöp, darboğaz yapıyor. Üstüne üstlük siz yayın açacağım diyorsunuz, gülünç bir durum. Gidin satın işlemci ve anakartı sonra R5 3600 ve B450M S2H alın.
internet sitelerine satılık ilanına koysam satabilirmiyim ki hocam ?

internet sitelerine satılık ilanına koysam satabilirmiyim ki hocam ?
Satarsınız, ben bir kere deneme amaçlı koydum Letgo üzerinden, yarım saatte 15 kişi yazdı. Satma niyetiniz varsa biraz yüksekten koyun, pazarlıkla asıl değerine satarsınız. Aman dikkat edin fiyatına, hak ettiği kadarını verin. Bir de açıklamayı düzgün yazın lütfen.

Hocam o SSD’leri siz bilerek mi taktınız yoksa akıl mı aldınız birinden?
sadece hdd vardı eskiden kalma, ilk olarak 240gb lık ssd sipariş ettim sonrasında yetmediği için ayriyeten sistem için vatandan evo 860 aldım. akıl almadım kimseden ama yanlış mı yaptım acaba ?
Satarsınız, ben bir kere deneme amaçlı koydum Letgo üzerinden, yarım saatte 15 kişi yazdı. Satma niyetiniz varsa biraz yüksekten koyun, pazarlıkla asıl değerine satarsınız. Aman dikkat edin fiyatına, hak ettiği kadarını verin. Bir de açıklamayı düzgün yazın lütfen.
atıyorum şuan da letgo'ya teşekkürler bilgi için

sadece hdd vardı eskiden kalma, ilk olarak 240gb lık ssd sipariş ettim sonrasında yetmediği için ayriyeten sistem için vatandan evo 860 aldım. akıl almadım kimseden ama yanlış mı yaptım acaba ?

atıyorum şuan da letgo'ya teşekkürler bilgi için
Hocam keşke 500GB SSD yerine sistemde yükseltme yapsaymışsınız daha iyi olurmuş gibi ama geçti artık benimde tavsiyem işlemci ve anakartınızı değiştirmenizdir zaten çok eski değil kolayca alıcı bulur diye tahmin ediyorum.

Hocam keşke 500GB SSD yerine sistemde yükseltme yapsaymışsınız daha iyi olurmuş gibi ama geçti artık benimde tavsiyem işlemci ve anakartınızı değiştirmişsinizdir zaten çok eski değil kolayca alıcı bulur diye tahmin ediyorum.
kaliteli bir ssd almak istediğim için samsung aldım ileride de uzun süreli kullanacağım birşey oldu diye düşünüyorum neyse geçti artık dediğiniz gibi. bundan sonra sizlerle bilgi alışverişi yapmadan adım atmayacağım çok teşekkürler. şimdi letgoda ilana koydum en kısa zamanda ryzen serisine geçebilirim umarım.
peki r5 3600 için hangi ekran kartını almalıyım? fiyat performans olursa çok iyi olur ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı