i3-9100F ve RX 570 ile dusuk FPS

Challengerr

Hectopat
Daha fazla  
İnternette izlediğim videolarda aynı sistemle sorunsuz oyun oynayan FPS'leri yüksek insanlar görüyorum. Fakat ben aynı sistemle çok çok az FPS'lerde ve yüksek sıcaklıkta oyun oynamaya çalışıyorum. Sizden isteğim bilgisayarımdan hangi parçaları yükseltmem gerekiyor bana açıklar mısınız? Şimdiden teşekkürler. Sistemim ektedir.

i3-9100F
RX 570 8 GB
8 GB DDR4 2999 MHz RAM
ECS ANAKART (tam modelini bilmiyorum ama ucuz bir anakart olduğu kesin)
400W PSU Casper marka

Casper Excalibur kasa

PSU da Casper idi. İkinci 8 GB RAM alsam sorunum düzelir mi kesinlikle?

Öncelikle zaten bir 8 GB daha RAM alman gerek bunu cebe koy. Sıcaklık olarak ise muhtemelen kasa ile ilgili problem var hava akışı kötü olabilir eğer öyle ise kendine kasa + PSU almalısın ki bu sisteme bence en az 500W alman gerek.

Öncelikle zaten bir 8 GB daha RAM alman gerek bunu cebe koy. Sıcaklık olarak ise muhtemelen kasa ile ilgili problem var hava akışı kötü olabilir eğer öyle ise kendine kasa + PSU almalısın ki bu sisteme bence en az 500W alman gerek.
8gb ram almam gerek onu anladım. Diğer sorum ise ekran kartım xfx marka kendi fanları ona yetmiyor olabilir mi acaba?

8 GB RAM almam gerek onu anladım. Diğer sorum ise ekran kartım XFX marka kendi fanları ona yetmiyor olabilir mi acaba?

XFX az da olsa ısınan bir marka kart ortalama 70-83 derece arasında çalışıyor olmalı eğer daha üstü bir sıcaklık varsa dediğim gibi kasanın hava akışından dolayıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı