i3 9100F ve RX 580 sistem 3300₺'ye alınır mı?

İçindeki PSU bu hocam Rampage 500 +80 Plus çok mu şikayet var?

Gamepower, Power Boost, Rampage genel olarak bu markaların malzeme kalitesi dandik oluyor o yüzden ucuz satılıyor kullanıp sorun yaşamayan var ama bu kaliteli olduğu anlamına gelmiyor o yüzden C4 diyor millet.

Gamepower, Power Boost, Rampage genel olarak bu markaların malzeme kalitesi dandik oluyor o yüzden ucuz satılıyor kullanıp sorun yaşamayan var ama bu kaliteli olduğu anlamına gelmiyor o yüzden C4 diyor millet.
Hocam 10 yıl Huntkey 250 watt PSU kullandım bilgisayarım sürekli açıktı elektrik gider gelir babam gece açık gördüğünde direk fişini çekerek kapatır hiç bir koruması yok hala çalışıyor bu birazda şans işi 😄

Hocam 10 yıl huntkey 250 Watt PSU kullandım bilgisayarım sürekli açıktı elektrik gider gelir babam gece açık gördüğünde direk fişini çekerek kapatır hiçbir koruması yok hala çalışıyor bu birazda şans işi 😄

Evet zaten dedim kullanıpda sorun yaşamayanlar var 5 yıldırki kullanan tanıdıklarım var işin garantisi yok yani azcık daha kaliteli alayım diyorsanız Corsair alınabilir ama aha aldım kesin bozulmayacak diye bir şey yok ama genel olarak dediğim markalara göre daha nadir oluyor bu olaylar o markada.

Evet zaten dedim kullanıpda sorun yaşamayanlar var 5 yıldırki kullanan tanıdıklarım var işin garantisi yok yani azcık daha kaliteli alayım diyorsanız Corsair alınabilir ama aha aldım kesin bozulmayacak diye bir şey yok ama genel olarak dediğim markalara göre daha nadir oluyor bu olaylar o markada.
250 Watt yetmez oyun sistemlerine. Dandik PSU olsada 600 Watt civarı tercih edilmeli. Veya fazlası.
250 watt psu'yu başka bir arkadaşa verdim zaten bende de 2 yıldır high power 500+80 var sessiz çalışıyor.

Yani abi şöyle toparlama yapayım hani birkaç ay kullanıp yeni PSU alabilir ama o durumda bozulursa biz bir şey yapamayız biz uyarımızı yaptık hani sıkıntı çıkarabilir son karar sizde bitiyor.

Değerli ilginiz ve yorumlarınız için teşekkür ederim sistemi almaya karar kıldım. Son olarak Vatan'dan 950 TL ye Samsung curved cf396 72 Hz va panel tavsiye ediyor musunuz ?

Bu sistemi önerebilirim:
⦁ AMD Ryzen 3 1200 12nm (380TL-n11)
⦁ Gigabyte B450M S2H (480TL-Hepsiburada)
⦁ GSkill Ripjaws V 8GB 3600MHz CL18 (330TL-Sinerji)
⦁ Sapphire RX5500XT Pulse 4 GB (1450TL-Teknobiyotik)
⦁ Gigabyte 240GB SATA3 SSD (260TL-Sitem)
⦁ Aerocool Rift TG 600W 80+ (Simplicity Red LED PSU) (560TL-Teknobiyotik)
Darboğazın anasını ağlatır.

Değerli ilginiz ve yorumlarınız için teşekkür ederim sistemi almaya karar kıldım. Son olarak Vatan'dan 950 TL'ye Samsung Curved CF396 72 Hz VA panel tavsiye ediyor musunuz?

950 liraya iyi bir fiyat VA pane olması güzel 72Hz'de yeterli Curved bilmiyorum azıcık yamuk monitörleri sevenler var sevmeyenler var kişiden kişiye değişebilir ama bence alınabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı