i3 9100F ve RX 580 sistem nasıl?

araba lastiği

Hectopat
Yer
Jant
Arkadaşlar şu şekilde bir sistem topladım. Fakat PSU ve kasa seçimi, uyumluluğu hakkında pek bir bilgim yok. Hatalı veya uyumsuz parça varsa lütfen söyleyin. Sistem şu şekilde:

Ekran kartı:
İşlemci:
Anakart:
PSU:
Kasa:
RAM (2 adet):
SSD:
HDD (2 adet):
Monitör:

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şu şekilde bir sistem topladım. Fakat PSU ve kasa seçimi, uyumluluğu hakkında pek bir bilgim yok. Hatalı veya uyumsuz parça varsa lütfen söyleyin. Sistem şu şekilde:

Ekran kartı:
İşlemci:
Anakart:
PSU:
Kasa:
RAM (2 adet):
SSD:
HDD (2 adet):
Monitör:

Bence Ryzen 5 1600 AF veya Ryzen 3 3100 bakınız e spor oyunlarını çok oynuyorsanız Ryzen 3 3100 sistem kurmanız çok daha iyi olur.

Ekran kartı:
İşlemci:
Anakart:
PSU:
Kasa:
RAM (2 adet):
SSD:
HDD (2 adet):
Monitör:

Olabildiğince kötü. Bütçe belirtin daha iyisini toplayalım.

PSU bilinmedik bir marka, piyasadaki bomba PSU'larla aynı olabilir. Kasa ve PSU daha ucuza daha düzgün bir PSU ile birlikte mevcut:
RX 580 yerine bütçeyi 200₺ daha artırma adına RX 570 ITX tercih edip, düzgün bir SSD almanı öneririm.

Aynen, bana da saçma geldi şimdi RX570 alıp SSD'yi vs iyileştireceğim. Bütçem monitör hariç 3800TL.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı