i3-9100F ve RX 580 sistem ne kadar götürür?

Ben şanslı olanlardanım, 3.5 yıldır civarı Rampage PSU kullanıyorum ve bilgisayar çoğunlukla açık kaldı. Birçok kez de elektrik kesildi hala sorun yok. Tabii ki de almayın, ben de zaten yakında değiştirmeyi planlıyorum.

10 kereden fazla elektrik kesintisiyle birlikte sistemin zarar görmemesi şanslı olup sağlam parti bir PSU'ya denk geldiğimi gösterir mi?

10 kereden fazla elektrik kesintisiyle birlikte sistemin zarar görmemesi şanslı olup sağlam parti bir PSU'ya denk geldiğimi gösterir mi?

Sağlam parti bir PSU olmadığı kesin ama şanslısınız diyebilirim, geçen gün forumda arkadaşının ROG 5700 XT ve R7 3700X sistemi Frisby 600W PSU ile kullanıp sorun yaşamadığını söyledi, önerilen PSU'nun 750W olmasına mı üzüleyim PSU'nun Frisby olmasına mı, yoksa arkadaşının sisteminin her an patlayabilecek olmasına mı bilemedim.

Bir şey demek güç. O PSU ilk haftadan bile patlayabilir.

Gerçi bilemeyiz çünkü PSU çok zorlanmıyor sistemimde. İmza kısmına bakıp görebilirsiniz çok güç tüketimi olmuyor.

Hocam PSU alacaksanız, Corsair, Thermaltake, FSP öneririm.

İfadeler: RPM
Gerçi bilemeyiz çünkü PSU çok zorlanmıyor sistemimde. İmza kısmına bakıp görebilirsiniz çok güç tüketimi olmuyor.

Normal şartlarda 1650 Super için 400W 80+ bile yeter ama arkadaşın sistemi Gamepower PSU yüzünden aldıktan 1 ay sonra patlamış.

Önümüzdeki yaz RX 5700 XT veya RX 5600XT'ye geçmeyi planlıyorum tabii ki 750W kaliteli bir PSU alacağım ama şu anki güç tüketimim PSU için çok zorlayıcı koşullar yaratmıyor.

İfadeler: RPM
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…