i3-9100F ve RX 580 sistem ne kadar götürür?

Normal şartlarda 1650 Super için 400W 80+ bile yeter ama arkadaşın sistemi Gamepower PSU yüzünden aldıktan 1 ay sonra patlamış.

Bende de 1650S var PSU 650W Thermaltake 80+ yok ancak her şey 80+ değil içindeki kullanılan malzeme kalitesi önemli.

Tabii ki, sonuçta 80+ sadece bir verimlilik sertifikası.

Şahsen Rampage "ekipmanları" seviyorum kullanımı rahat ve uzun ömürlü ancak donanıma gelince nefret ediyorum desem yeridir.
RX 5700 XT için almayı düşündüğüm PSU bu:

Güzel marka alınır o PSU ileriye dönük olur hem sistemi yükseltince PSU değiştirmenize gerek kalmaz.

Bende de 1650S var PSU 650W Thermaltake 80+ yok ancak her şey 80+ değil içindeki kullanılan malzeme kalitesi önemli.

Katılıyorum. 5500 XT ile ROG Strix 550w 80+ Gold kullanıyorum, eski güç kaynağım 600w'lık bir C4'tü. Bilgisayarın temelini sağlam atınca kafa rahat oluyor.

Şahsen Rampage "ekipmanları" seviyorum kullanımı rahat ve uzun ömürlü ancak donanıma gelince nefret ediyorum desem yeridir.

Güzel marka alınır o PSU ileriye dönük olur hem sistemi yükseltince PSU değiştirmenize gerek kalmaz.

Rampage 6 aydır sorun çıkarmadı daha da çıkarmaz diye düşünüyorum elektronik eşyalar hep ilk başlarda çıkarıyor ne sorunu varsa.

RX 5700 XT için almayı düşündüğüm PSU bu:

Burada daha ucuz:
Şu PSU daha kalitelidir:
Tavsiye edebileceğim diğer PSU'lar:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı