i3 9100F ve RX570 performans sorunu

Kullandığın sürücüyü değiştirip test eder misin? Sürümünü kaldırıp 19.9.2'yi yükle. Temiz kurulum için bilgisayarı güvenli mod ile başlat. DDU ile sürücüleri kaldır. Attığım sürümü yükleyip tekrar test edebilirsin. Her driver farklı sonuçlar ortaya çıkartabilir. https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-19-9-2
Test edip gözlemleyeceğim teşekkür ederim.
İ5 4590, GTX 1050-Ti, 144Hz Monitör ile 230-290 arası FPS'lerde akıcılık anlamından problem yaşamıyorum.
Artık deneye deneye hallolur umarım

İ5 4590, GTX 1050-Ti, 144Hz Monitör ile 230-290 arası FPS'lerde akıcılık anlamından problem yaşamıyorum.
Aslında oluyor, gözleriniz çok hassas değilse hissetmeyebilirsiniz. Ben bunu evde de yaşıyorum, internet kafede de arkadaşımın bilgisayarında da. Bunu anlatan bir YouTube videosu da vardı. Bulursam atacağım. Reddit’te de Hertz x 2 muhabbeti var, isterseniz atabilirim.

Hocam göze gelen akıcılık sorununun çözümü için şu ayarları kapatın hocam.
Eki Görüntüle 502133
Test edip gözlemleyeceğim teşekkür ederim.

Artık deneye deneye hallolur umarım
.
Kullandığın sürücüyü değiştirip test eder misin? Sürümünü kaldırıp 19.9.2'yi yükle. Temiz kurulum için bilgisayarı güvenli mod ile başlat. DDU ile sürücüleri kaldır. Attığım sürümü yükleyip tekrar test edebilirsin. Her driver farklı sonuçlar ortaya çıkartabilir. https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-19-9-2
Çok uzun bir süre sonra yazıyorum kusura bakmayın da bilgisayarın bir parçası garantiye gitmişti ancak dediğiniz sürümü deneme şansım oldu.Size ne kadar teşekkür etsem azdır :) Ekran kartından aldığım performans şu anda mükemmel oldu akıcılık anlamında.Cidden amd nin muazzam bir yazılım sorunu var.

.

Çok uzun bir süre sonra yazıyorum kusura bakmayın da bilgisayarın bir parçası garantiye gitmişti ancak dediğiniz sürümü deneme şansım oldu.Size ne kadar teşekkür etsem azdır :) Ekran kartından aldığım performans şu anda mükemmel oldu akıcılık anlamında.Cidden amd nin muazzam bir yazılım sorunu var.
Rica ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı