i3 9100F ve RX580 sıcaklık değerleri

İşlemci soğutucusunu iyileştirebilirsiniz. Kaliteli bir termal macun kullanabilirsiniz.
Ekran kartının karşısına bir fan ekleyebilirsiniz.
Bunlar egzost fanı arttırmaktan daha çok fayda sağlar.

İşlemci soğutucusunu iyileştirebilirsiniz. Kaliteli bir termal macun kullanabilirsiniz.
Ekran kartının karşısına bir fan ekleyebilirsiniz.
Bunlar egzost fanı arttırmaktan daha çok fayda sağlar.
Kendi stok fanı yetmez mi? Kendi stok fanına sürülü termal macuna göre mesela benim alacağım Cooler Master Mastergel Pro daha mı iyi sonuç verir?

Kendi stok fanı yetmez mi? Kendi stok fanına sürülü termal macuna göre mesela benim alacağım Cooler Master Mastergel Pro daha mı iyi sonuç verir?
Stok fan ile durum ortada işte. Daha iyi soğutucu ile daha iyi sonuçlar alırsınız tabi ki.
Stok fanla 90 dereceyi geçen Xeon x3470'e Xigmatek En9375 soğutucuyu takınca 60 üstünü hiç görmedi.
Soğuk işlemci ile anakart da rahat eder. Dolaylı olarak ekran kartı da rahat eder. Kasanızda yeterince hava akışı vardır. Ekran kartının karşısına fan koymak, ekran kartına cepheden hava akışı sağlar. Bu sayede ısınması gecikir.
Ve termal macun ne kadar iyi iletim yaparsa donanımı o kadar ısıya dayanıklı yapar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı