i3 9100F vs. 10100F

Birkaç mesajda 9100F düşünülerek 2666 MHz dezavantajından bahsedilmiş fakat hatırlatayım 10100F ile H410 chipsetli anakartlar 2933 MHz RAM destekliyor. Yani kısaca buna 3000 MHz diyebiliriz.
9100F Z serisi hariç anakartlarda 2400MHz destekliyor. 2666MHz desteği 10100F için geçerli.

Hangi diyalogum sorunlu tam olarak? YouTube'da aynı verilerin olduğunu dile getirip o zaman orası da yasaklansın dedikten sonra bana saldırmaya başladınız.

Birader sanırım senin bazı sorunların var yani sen buraya gelip insanlara soru sormuşsun insanlarda seni adam yerine koyup sana cevap vermişler sen hala burada insanları azarlıyorsun ukalaca davranıyorsun yaptığın ayıp insanlar sana cevapta vermeyebilirdi. En azından sana yardımcı olmaya çalışmışlar yani bu yaptığın büyük terbiyesizlik lütfen ayağını denk al...

Birader sanırım senin bazı sorunların var yani sen buraya gelip insanlara soru sormuşsun insanlarda seni adam yerine koyup sana cevap vermişler sen hala burada insanları azarlıyorsun ukalaca davranıyorsun yaptığın ayıp insanlar sana cevapta vermeyebilirdi. En azından sana yardımcı olmaya çalışmışlar yani bu yaptığın büyük terbiyesizlik lütfen ayağını denk al...
Ya bak işine gelmiş ne anlatıyorsun? Git konunun hepsini oku sonra gel yorum yap. Bir de ayağını denk al demiş kekoya bak ya.

Hem konu açıyorsun yardım istiyorsun hem de milleti azarlıyorsun. Yardımcı olmaya çalışanlara karşı kibar ol, adam ol. Zor bir şey değil. İstiyorsun ki herkes 10100F yazsın. R3 3100 daha performanslı ve mantıklı Intel'i sevmeme rağmen söylüyorum bu kadar basit istediğini de al kimsenin çok da umurunda değil, haberin olsun.

+1
Ya bak işine gelmiş ne anlatıyorsun? Git konunun hepsini oku sonra gel yorum yap. Bir de ayağını denk al demiş kekoya bak ya.

İnsanlara üslubunuzdan karakteriniz belli oluyor daha konuşmayın bence çünkü konuştukça batıyosunuz :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı