i3 9100F XFX RX 570 GPU besleme sorunu

Isınma sorunu termal macunun kurmuş olması veya hava soğutmanın yetersiz kalması(bu işlemcide hava soğutma yeterlidir) ile alakalıdır. 13 9100F AMD RX 570'i çok rahat besler güvenle alabilirsiniz.
Kullanıyorum dostum zaten sıstemı EXCALİBUR E600L SERİSİ KASA .
hava akısı kotu kasada evet ona sozum yok ama gpunun bu kadar sıcaklık yapı kendını kapatması ilginç lobide bile 90 derece görüyor
Hocam, GPU içinde bakım yapılabilir. Aynı termal macun buna da uygulanabilir. 90 derece yüksek bir sıcaklık.
gardasım cpu-gpu- termal ve temızlık bakımları yapıldı ıslemcı sıcaklıgı gayet guzel ve duzeldı ama gpu sıcaklıgı cok sacma lobide bile boyle oyuna gıremıyorum zaten
Acaba hangi kasayı kullanıyorsunuz?
Model ismi verebilir misiniz?
CASPER EXCALİBUR E600L serisi dostum

Kullanıyorum dostum zaten sıstemı EXCALİBUR E600L SERİSİ KASA .
hava akısı kotu kasada evet ona sozum yok ama gpunun bu kadar sıcaklık yapı kendını kapatması ilginç lobide bile 90 derece görüyor

gardasım cpu-gpu- termal ve temızlık bakımları yapıldı ıslemcı sıcaklıgı gayet guzel ve duzeldı ama gpu sıcaklıgı cok sacma lobide bile boyle oyuna gıremıyorum zaten

Kasanın yan kapağını sökerek kullan ama aşırı tozlanma yapma ihtimali var. Bilmiyorum kasa değiştirmek garanti kapsamı dışı bırakır mı ama ya kasa değiştirin o zaman ya da yan kapağı açın dediğim gibi.

Kasanın yan kapağını sökerek kullan ama aşırı tozlanma yapma ihtimali var. Bilmiyorum kasa değiştirmek garanti kapsamı dışı bırakır mı ama ya kasa değiştirin o zaman ya da yan kapağı açın dediğim gibi.
garanti dışı bırakıyor işte 3 aylık kasa daha 3.ayına yeni girdi .
anakartta oksitli vidalar olmasa soker kasa degıstırımde anakart sokunce anlıyorlar ganratı dısı bırakılıyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı