Kullanıyorum dostum zaten sıstemı EXCALİBUR E600L SERİSİ KASA .Isınma sorunu termal macunun kurmuş olması veya hava soğutmanın yetersiz kalması(bu işlemcide hava soğutma yeterlidir) ile alakalıdır. 13 9100F AMD RX 570'i çok rahat besler güvenle alabilirsiniz.
gardasım cpu-gpu- termal ve temızlık bakımları yapıldı ıslemcı sıcaklıgı gayet guzel ve duzeldı ama gpu sıcaklıgı cok sacma lobide bile boyle oyuna gıremıyorum zatenHocam, GPU içinde bakım yapılabilir. Aynı termal macun buna da uygulanabilir. 90 derece yüksek bir sıcaklık.
CASPER EXCALİBUR E600L serisi dostumAcaba hangi kasayı kullanıyorsunuz?
Model ismi verebilir misiniz?
Kullanıyorum dostum zaten sıstemı EXCALİBUR E600L SERİSİ KASA .
hava akısı kotu kasada evet ona sozum yok ama gpunun bu kadar sıcaklık yapı kendını kapatması ilginç lobide bile 90 derece görüyor
gardasım cpu-gpu- termal ve temızlık bakımları yapıldı ıslemcı sıcaklıgı gayet guzel ve duzeldı ama gpu sıcaklıgı cok sacma lobide bile boyle oyuna gıremıyorum zaten
garanti dışı bırakıyor işte 3 aylık kasa daha 3.ayına yeni girdi .Kasanın yan kapağını sökerek kullan ama aşırı tozlanma yapma ihtimali var. Bilmiyorum kasa değiştirmek garanti kapsamı dışı bırakır mı ama ya kasa değiştirin o zaman ya da yan kapağı açın dediğim gibi.
garanti dışı bırakıyor işte 3 aylık kasa daha 3.ayına yeni girdi .
anakartta oksitli vidalar olmasa soker kasa degıstırımde anakart sokunce anlıyorlar ganratı dısı bırakılıyor
Gardasım denemedigim birşey kalmadı tamam kasa mesh kasa degıl actım denedım olmadı hava akısı kotu kabul ama fps sabıtlemeyıp oyuna gırıyorum lobide 90 derece görüp kapatıyor kart kendiniHmm anladım peki yan kapağı sökseniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.