i3-9100F'ten i5-9400F'e geçmek mantıklı mı?

@Hüseyin42
Kahkaha atacağınıza alıntılayıp saçma bulduğunuz yeri mi yazsanız...
Yoksa anakartsız kaldığı için mi güldünuz?
Ben mi biraz alınganım?

"Herhalde" ihtimaller ile sistem önerseydik...
Yok hocam sizinle aynı fikirdeyim yukardaki mesajıma bakın. Bu saatten sonra 10.nesile kesinlikle geçilmez. Benim elimdeki anakartın aynısı şu an 1.5K(b460-g, elimde b365-g var) ben 6-7 ay önce 680'e almıştım. Eğer HT teknolojisi bu kadar önemliyse ileride i9'a geçerim yine de anakart + işlemci masrafına girmem. Mizacınız komik geldi sadece. :D

Kalıyor. Anakart o kadar pahalı değil zaten.
İşlemci ve anakart 2.el desek-> işlemci: 500 TL, anakart: 300 TL
800 TL+1000TL= 1800TL
İşlemci 10400F=1600 TL kaldı 200 TL e bu 200 TL ile hangi anakartı alacak?
10100F alır almasına onda sorun yok o onun tercihi, bütçesini belirtmediğinden bu kısmı eleştirmem gayet doğal.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Satamam diyorsan geçin derim yine de söyleyim ölü yatırım olacak.
İşlemci ve anakart 2.el desek-> işlemci: 500 TL, anakart: 300 TL.
800 TL+1000TL= 1800TL.
İşlemci 10400F=1600 TL kaldı 200 TL'e bu 200 TL ile hangi anakartı alacak?
10100F alır almasına onda sorun yok o onun tercihi, bütçesini belirtmediğinden bu kısmı eleştirmem gayet doğal.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Anakart belli mi? Benim matematiği ile dalga geceğine 2.eli biraz araştır. i3-9100F 600-800 TL koyuyorlar.

Hocam sen buradakilerin aklına uyma bütçen kısıtlıysa dediğin işlemciye geçiş mantıklı

Videoya bir bakıp kararını verirsin.

2.eli biraz araştır. i3-9100F 600-800 TL koyuyorlar.
Sıfırı 800 TL işlemcinin 800 TL koyuyorlar da satılıyor mu?
Tartışmayacağım senle...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı