Merhaba arkadaşlar. Ben bilgisayarım Dell masaüstü pc. İşlemcim intel core i3 işlemci ve 64 bit işlemci sisemi ve 4 GB RAM'im var. Ekran kartım yok. Yani intel HD Graphics. Minecraftfa 3750 MB RAM veriyorum. Ama hala kasıyor. Bilen varsa yardım edebilir misiniz?
Dell ortopedi 390 modeli; Intel Core i3 en yeni çıkanlardan ama tam bilmiyorum. Windows8.1 Pro 64 Bit sistem; 4 GB RAM; ekran kartım Intel HD Graphics ve kasa stickerında "N series" diye bir şey yazıyor ama anlamını bilmiyorum?
Orjinal değilde kasması normal. Dahili grafik diye kasmaz zaten kare karede oyun bellek canavarı birazda. Kaliteyi düşür bir şey değişmiyor. 8 bit oyun zaten.
Bu arada Türkçe kurallarına uymalısın. Şive kullanmamalısın. Bunlar forumun kuralları.
Minecraft da hem orijinal, hem de korsan kullandım. Şunu şöyleyebilirim; performans olarak hiçbir fark yok. Ama grafik ayarları olarak birçok ayar ve hepsinin arasında fark var.
En iyi çözüm olarak Optifine yükleyip bütün grafik ve animasyon ayarlarının en az olarak kısılmasını öneriyorum.
Minecraft'ı hem orijinal, hem de korsan kullandım. Şunu söyleyebilirim: Performans olarak hiçbir fark yok. Ama grafik ayarları olarak birçok ayar ve hepsinin arasında fark var.
En iyi çözüm olarak Optifine yükleyip bütün grafik ve animasyon ayarlarının en az olarak kısılmasını öneriyorum.