i3 HD Graphics Minecraft Kasma Sorunu

ayberkklc2001

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben bilgisayarım Dell masaüstü pc. İşlemcim intel core i3 işlemci ve 64 bit işlemci sisemi ve 4 GB RAM'im var. Ekran kartım yok. Yani intel HD Graphics. Minecraftfa 3750 MB RAM veriyorum. Ama hala kasıyor. Bilen varsa yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerinizi lütfen tam bir şekilde yazınız. Minecraft da sonuçda bir oyun ve ekran kartının iyi olması gerekmekte.

Isı sorunu var ise de termal macun temizlemesi yapılabilir.

Bir çözüm olarak da Optifine yüklenip, bütün animasyon ve görsel efektleri kapatabilirsiniz.

Dell ortopedi 390 modeli; Intel Core i3 en yeni çıkanlardan ama tam bilmiyorum. Windows8.1 Pro 64 Bit sistem; 4 GB RAM; ekran kartım Intel HD Graphics ve kasa stickerında "N series" diye bir şey yazıyor ama anlamını bilmiyorum?

Olabilecek çözümleri önceki mesajımda sıraladım. Ek olarak ekran kartı için sürücü güncellemesi var ise yapmanızı öneririm.

Ceza almamak için de Technopat Sosyal kurallarına uymanız gerekmektedir. İyi sosyaller.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/technopat-sosyal-kuralları.2762/

Minecraft da hem orijinal, hem de korsan kullandım. Şunu şöyleyebilirim; performans olarak hiçbir fark yok. Ama grafik ayarları olarak birçok ayar ve hepsinin arasında fark var.

En iyi çözüm olarak Optifine yükleyip bütün grafik ve animasyon ayarlarının en az olarak kısılmasını öneriyorum.

Orijinal olunca güncelleme geliyor. Ufak güncellemeleri korsanda pek alamıyorsun. Ben de korsan kullandım ama masaüstü bilgisayarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…