undefined Centipat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 239 Çözümler 1 Yer null 1 Mayıs 2021 #11 XboxUser dedi: Ekran kartın yok mu? İşlemcinin modeli ne? Genişletmek için tıkla... Yazdık ya. XboxUser dedi: Ekran kartın yok mu? İşlemcinin modeli ne? Genişletmek için tıkla... undefined dedi: CPU: İntel(R) Core(TM) i3-6006U CPU @ 2.00GHz RAM: 4 GB, Kullanılabilir 3,87 GB Windows 10 Pro 20H2 GPU: İntel(R) HD Graphics 520 Bu bilgisayar oyun kaldırır mı? (Bu bilgileri Gözcü programını kullanarak aldım, yapanın eline sağlık.) Genişletmek için tıkla... Bunlar.
XboxUser dedi: Ekran kartın yok mu? İşlemcinin modeli ne? Genişletmek için tıkla... Yazdık ya. XboxUser dedi: Ekran kartın yok mu? İşlemcinin modeli ne? Genişletmek için tıkla... undefined dedi: CPU: İntel(R) Core(TM) i3-6006U CPU @ 2.00GHz RAM: 4 GB, Kullanılabilir 3,87 GB Windows 10 Pro 20H2 GPU: İntel(R) HD Graphics 520 Bu bilgisayar oyun kaldırır mı? (Bu bilgileri Gözcü programını kullanarak aldım, yapanın eline sağlık.) Genişletmek için tıkla... Bunlar.
Zargles Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #12 O sistem için Windows 10 uygun değil. Bence Windows 8.1 geç oyunlardan daha iyi performans alırsın. Windows 10 çok ram tüketir ve SSD ister.
O sistem için Windows 10 uygun değil. Bence Windows 8.1 geç oyunlardan daha iyi performans alırsın. Windows 10 çok ram tüketir ve SSD ister.
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #13 AC4 Black Flag, AC Rogue ve AC3 en düşük ayarlarda oynarsın diye düşünüyorum.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 64 1 Mayıs 2021 #14 Dahili ekran kartı var ve Tetris'e devam.
undefined Centipat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 239 Çözümler 1 Yer null 1 Mayıs 2021 #15 XboxUser dedi: O sisteme Windows 10 indirmen yanlış Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı alalı 3 Ay oldu daha, o kadar eski bir bilgisayar olamaz, ve sıfır bilgisayar olarak aldım 2. el değil.
XboxUser dedi: O sisteme Windows 10 indirmen yanlış Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı alalı 3 Ay oldu daha, o kadar eski bir bilgisayar olamaz, ve sıfır bilgisayar olarak aldım 2. el değil.
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #16 undefined dedi: Bilgisayarı alalı 3 Ay oldu daha, o kadar eski bir bilgisayar olamaz, ve sıfır bilgisayar olarak aldım 2. el değil. Genişletmek için tıkla... Sistemi ne kadar yeni aldığınla ve sıfır aldığınla alakası yok. Sistemin Windows 10 için çok kötü. Windows 8.1 indirmeni tavsiye ederim.
undefined dedi: Bilgisayarı alalı 3 Ay oldu daha, o kadar eski bir bilgisayar olamaz, ve sıfır bilgisayar olarak aldım 2. el değil. Genişletmek için tıkla... Sistemi ne kadar yeni aldığınla ve sıfır aldığınla alakası yok. Sistemin Windows 10 için çok kötü. Windows 8.1 indirmeni tavsiye ederim.
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #18 undefined dedi: Bilgisayarı alalı 3 Ay oldu daha, o kadar eski bir bilgisayar olamaz, ve sıfır bilgisayar olarak aldım 2. el değil. Genişletmek için tıkla... Eskilikten değil. 4 GB RAM yetersiz Windows 10 için.
undefined dedi: Bilgisayarı alalı 3 Ay oldu daha, o kadar eski bir bilgisayar olamaz, ve sıfır bilgisayar olarak aldım 2. el değil. Genişletmek için tıkla... Eskilikten değil. 4 GB RAM yetersiz Windows 10 için.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 64 1 Mayıs 2021 #19 8GB RAM olursa burada testler var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
8GB RAM olursa burada testler var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Zargles Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #20 undefined dedi: Bilgisayarı alalı 3 Ay oldu daha, o kadar eski bir bilgisayar olamaz, ve sıfır bilgisayar olarak aldım 2. el değil. Genişletmek için tıkla... Windows 10 zaten 2gb ram kullanıyor bilgisayarını yorar ve SSD mi kullanıyorsun HDD mi
undefined dedi: Bilgisayarı alalı 3 Ay oldu daha, o kadar eski bir bilgisayar olamaz, ve sıfır bilgisayar olarak aldım 2. el değil. Genişletmek için tıkla... Windows 10 zaten 2gb ram kullanıyor bilgisayarını yorar ve SSD mi kullanıyorsun HDD mi