720P en düşük ayarlarda 60fps oynarsınız diye tahmin ediyorum. Termal macunlar falan eskimemişse tabiiki.
Fark etmez adamları doğru düzgün görebileyim kasmasın yeter. Zaten oyunları genellikle low ayarlarda oynuyorum. Yarın 10 saat yüklenmesini bekleyip deneyeceğim. Teşekkürler.Dahili ekran kartı da mevcut denemek lazım 800x600 Low ayarlarda 60 verirse belki oynarsınız ama emin değilim bu kartlar hakkında pek fikrim yok.
800*600 low ayarlarda 30 FPS civarı oynanabilir. Ekran kartınız HD 5470 ya da 5650'dir büyük ihtimal.
Fark etmez adamları doğru düzgün görebileyim kasmasın yeter. Zaten oyunları genellikle Low ayarlarda oynuyorum. Yarın 10 saat yüklenmesini bekleyip deneyeceğim. Teşekkürler.
Konuştu profesör...Hiç o toplara girme bak bu çoluk çocuga bakma sen bilgisayarının bir harici ekran kartı bile yok ancak Google ve YouTube ve Office ücgeninde seni bir yere taşır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.