i3 ama kaçıncı nesil hocam tam belirtsenizDün akşam oyun yüklüyordum, açık bıraktım ve bu sorunla karşılaştım.
Görev Yöneticisi CPU bölümünde yazar.nası bakcam
12th gen Intel(R) core(tm) i3-12100F, 3302Mhz, 2 çekirdek, 3 mantıksız işlemcii3 ama kaçıncı nesil hocam tam belirtseniz
İşlemcinize göre yüksek cpu kullanımı normal hocam. Düzeltemezsiniz. Bir sorun da olmaz zaten işlemci bu tam kullanılsın.12th gen Intel(R) core(tm) i3-12100F, 3302Mhz, 2 çekirdek, 3 mantıksız işlemci
eskiden okadar yüksek deildi.İşlemcinize göre yüksek cpu kullanımı normal hocam. Düzeltemezsiniz.
Oyunu hangi platformdan yüklüyorsunuz?eskiden okadar yüksek deildi.
anlamadımOyunu hangi platforumdan yüklüyorsunuz?
ben steamden yüklüyorum dün overwatch yükledim ama pcyi açık bıraktım ondan sonra bugün pc kapanmıştı açtım pcyi bi baktım cpu uçmuş ondan sonra formatladım bişey olmadı aynıydı ama düşmüştü biraz ondan sonra teknosaya gittik işlemci almaya adamlar işlemciye gerek yok dediler.Oyunu hangi platforumdan yüklüyorsunuz?
PC kapanma nedeni sıcaklık mı?anlamadım
ben steamden yüklüyorum dün overwatch yükledim ama pcyi açık bıraktım ondan sonra bugün pc kapanmıştı açtım pcyi bi baktım cpu uçmuş ondan sonra formatladım bişey olmadı aynıydı ama düşmüştü biraz ondan sonra teknosaya gittik işlemci almaya adamlar işlemciye gerek yok dediler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.