Zaber Femtopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli WDC WDS480G2G0C-00AJM0 Ekran kartı Rtx 3060 Anakart ASUS PRIME H610M-K D4 anakart İşlemci Intel Core i3 Dün akşam oyun yüklüyordum, açık bıraktım ve bu sorunla karşılaştım.
KS KS Zaber Femtopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #21 Hououin Kyouma dedi: Oradaki sayının onemi yok. Tiki işaretlenmemiş olsun o kadar. Yeniden başlattıktan sonra gorev yoneticisine girip performans sekmesinden çekirdek sayısına kontrol et. Genişletmek için tıkla... çekirdekler 4 yazıyo cpu baya düştü çok teşşekkürler Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma dedi: Oradaki sayının onemi yok. Tiki işaretlenmemiş olsun o kadar. Yeniden başlattıktan sonra gorev yoneticisine girip performans sekmesinden çekirdek sayısına kontrol et. Genişletmek için tıkla... çekirdekler 4 yazıyo cpu baya düştü çok teşşekkürler
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.199 Çözümler 86 8 Temmuz 2023 #22 Zaber dedi: Çekirdekler 4 yazıyor. CPU bayağı düştü çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bir daha MSConfig safsatasına inanmayın. O ayarlar geliştiriciler için. Artı 0 Eksi
Zaber dedi: Çekirdekler 4 yazıyor. CPU bayağı düştü çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bir daha MSConfig safsatasına inanmayın. O ayarlar geliştiriciler için.