Merhaba, elimde bir laptop var (sistem özelliklerini tam bilmiyorum) buna göre az çok oyun oynayabileceğim bir işletim sistemi önerir misiniz? Windows dışında da olur ama exe açılmaması sıkıntı.
Sistem özellikleri:
4 GB DDR3 RAM.
Intel i3 işlemci.
Intel HD Graphics ekran kartı.
Diğer özelliklerini çok iyi bilmiyorum kusura bakmayın.
Teşekkür ederim elimde zaten Windows 8.1 DVD vardı ama 8.1e driver kurmak biraz daha zor Windows 7'ye kurduğum gibi kolayca driver kuramıyorum başka bir önerin var mı ama Win8.1'de deneyeceğim.
Agam aslında performans olarak fark olmuyor ama en yeni işletim sistemleri çok ram yiyor sen win8.1 yükle ram değerlerine bak çok huzursuz olursan win 7 ye geçersin win 10 kullanıyorum boşta 1.5 Gb ram yiyor
Merhaba, elimde bir laptop var (sistem özelliklerini tam bilmiyorum) buna göre az çok oyun oynayabileceğim bir işletim sistemi önerir misiniz? Windows dışında da olur ama exe açılmaması sıkıntı.
Sistem özellikleri:
4 GB DDR3 RAM.
Intel i3 işlemci.
Intel HD Graphics ekran kartı.
Diğer özelliklerini çok iyi bilmiyorum kusura bakmayın.
Hocam bana sorarsanız Windows 7 kurmak mantıksız desteği bitti çoğu oyunda desteklemiyor artık, Windows 8.1 halen daha kullanılabilir ancak güncel olmasını istiyorsanız benim önerim atlas 1803 kurmanız çok akıcı ve boşta bellek kullanımı %13
Agam aslında performans olarak fark olmuyor ama en yeni işletim sistemleri çok RAM yiyor sen Win8.1 yükle RAM değerlerine bak çok huzursuz olursan Windows 7'ye geçersin Windows 10 kullanıyorum boşta 1.5 GB RAM yiyor.
Agam aslında performans olarak fark olmuyor ama en yeni işletim sistemleri çok RAM yiyor sen Win8.1 yükle RAM değerlerine bak çok huzursuz olursan Windows 7'ye geçersin Windows 10 kullanıyorum boşta 1.5 GB RAM yiyor.