i3 sisteme performans için işletim sistemi önerisi

Hocam benim sistemim AMD olduğu için bilmiyorum. Windows 8'i nasıl buldunuz ? Kendi sayfasında sadece 8.1 indirebiliyorsunuz diye biliyorum.
2012 den beri Windows 8 kuruluydu. Bir ara SSD takıldı. Windows 10 yapılmıştı. Sonra yıllar sonra baktığımda HDD de win 8 kalmış. Ssd deki Windows 10 çalışmıyordu. Daha detay vermiyim ceza istemem. (Sonra ssd ye win 10 kurdum hala hdd de win8)

Neler oynayacaksiniz?

2012'den beri Windows 8 kuruluydu. Bir ara SSD takıldı. Windows 10 yapılmıştı. Sonra yıllar sonra baktığımda HDD de Win 8 kalmış. SSD'deki Windows 10 çalışmıyordu. Daha detay vermeyeyim ceza istemem.

Neden bir detay için ceza verilsinki.

Windows 7 öneririm, eskidir desteği yoktur ama sisteminizde stabil bir şekilde çalışacaktır.

Evet, kurabilirsin. Technopat'ta rehberleri mevcut. Oyunlarda doğru ayarlamalar yapıldığında çoğu zaman Windows'dan daha yüksek performans alınabiliyor.

Valorant oynamak istiyorum ama sistem ortada daha çok Roblox Minecraft GTA vc GTA SA CS 1.6 oynarım herhalde çok uzattım bende farkındayım
Valorant haric saydiginiz tum oyunlarda Linux daha iyi performans verir. 8.1 deneyin, sorun olursa Linux kurun.
2GB ram'li bilgisayarimda 50-60FPS Minecraft 1.14.4 oynamistim mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…