i3 ve GTX 750 Ti PC toplama

Anakartınızın ismi ve markasını yazar mısınız bir de unutmuşum.
i3 10100F'li bir sistem toplanabilir aslında ileride yükseltme rahatlıkla yapabilmeniz için.

i3 10100F 700 TL.
H410 550 TL.
8 GB DDR 4 RAM 250 TL.
500 GB HDD 150 TL.
RX 460 OEM 500 TL.
2150 TL oldu kasa sığmadı PSU var dediniz ileriye dönük bir sistem oldu bir SSD koyamadım.
Not: Fiyatları ortalama olarak çıkarttım pazarlıklar la belki düşebilir biraz daha.

Sıfırdan topluyormuşsunuz unutmuşum pardon. Arkadaşın dediği sistemi alırsanız bayağı iyi olur ekran kartını GTX 750 Ti ile değiştirirseniz. Bu arada elinizdeki RAM uymuyor arkadaşın dediği anakarta o yüzden yeni almanız gerek elinizdekini satarak.

i3 10100F'li bir sistem toplanabilir aslında ileride yükseltme rahatlıkla yapabilmeniz için.

i3 10100F 700 TL.
H410 550 TL.
8 GB DDR 4 RAM 250 TL.
500 GB HDD 150 TL.
RX 460 OEM 500 TL.
2150 TL oldu kasa sığmadı PSU var dediniz ileriye dönük bir sistem oldu bir SSD koyamadım.
Not: Fiyatları ortalama olarak çıkarttım pazarlıklar la belki düşebilir biraz daha.

Dostum teşekkür ederim önerin için, bunu kaydedeceğim. Merak ettiğim bir konu var, bu ekran kartını tercih edersem fan konusunda sıkıntı yaşar mıyım öyle bir şey duymuştum sanki.

Dostum teşekkür ederim önerin için, bunu kaydedeceğim. Merak ettiğim bir konu var, bu ekran kartını tercih edersem fan konusunda sıkıntı yaşar mıyım öyle bir şey duymuştum sanki.

500-650 TL aralarında GTX 750 Ti bulmaya çalışın. Arkadaşın önerdiği ortalama olarak bile sayılmıyor artık.

Arkadaşlar GTX 750 Ti tek fanlı olanlar var ve fiyat olarak daha ucuzlar gördüğüm kadarıyla tercihi ondan yana yapsam sıkıntı olur mu çok.

500-650 TL aralarında GTX 750 Ti bulmaya çalışın. Arkadaşın önerdiği ortalama olarak bile sayılmıyor artık.
Fiyatlara bakmadan ezbere tavsiye yapamam

Fiyatlara bakmadan ezbere tavsiye yapamam

Ne tesadüf bende öyle 🙂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı