İ3220 Tabanlı Sistem Toplama

syrioforel

Hectopat
Daha fazla  
www.vatanbilgisayar.com: Asus Gtx750 Ti Gddr5 2Gb 128Bit Nvidia Geforce Dx11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar mı alıyım yoksa www.vatanbilgisayar.com: R7 265 TurboDuo GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Bütçem bu kadar.

Ankartım: www.vatanbilgisayar.com: P8H61-M LX R2.0 Intel H61 Soket 1155 DDR3 1333MHz VGA Anakart - Vatan Bilgisayar
İşlmecim: www.vatanbilgisayar.com: Core i3 3220 Soket 1155 3.3GHz 3MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar

4 GB da RAM var ama modelini bilmiyorum. Genel olarak Arma 3 ve Battlefield 3 oynayacağım. Low ayarlarda 30 fps SABİT alsam yeter. Kasmasın da ayarları pek önemli değil. Başka ekran kartı da önerebilirsiniz ama 450 TL'yi geçmesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
@sen7en arkadaşım işlemci çok kötü değil yani hemen 'bütçe belirt sistem toplayayım'deme. Gelcek olursak arkadaşım GTX 750Ti öneririm. Gerçekten hoş bir kart.

Zaten işlemciyi almadım, eski pc den söktüm. Şu anda bir tek ekran kartı yok.

@sen7en arkadaşım işlemci çok kötü değil yani hemen 'bütçe belirt sistem toplayayım'deme.
Gelcek olursak arkadaşım gtx750Ti öneririm.Gerçekten hoş bir kart.
200tlye intel g3258 alırım oc yaparım o dediğin işlemciyi çok rahat bir şekilde geçerim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı