Arkadaşlar merhaba Metro Exodus'u Epic Games'ten aldım. Sistemim i5 10.nesil GTX1660 Ti 16 GB RAM. Oyunu açmaya çalıştığımda böyle bir hata veriyor. Çözümü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam ekran kartı sürücülerinizi DDU ile kaldırıp yeniden yüklemeyi denediniz mi? Bazen sürücü probleminden ötürü olabiliyor.Arkadaşlar merhaba Metro Exodus'u Epic Games'ten aldım. Sistemim i5 10.nesil GTX1660 Ti 16 GB RAM. Oyunu açmaya çalıştığımda böyle bir hata veriyor. Çözümü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
EnchancedBu enhanced olarak geçen versiyon mu yoksa normal versiyon mu?
Enchanced
Nasıl oluyor tam olarak bilmiyorumEn güncel DirectX sürümünü kurunuz.
Nasıl oluyor tam olarak bilmiyorum
Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center Buradan da indirebilirsiniz.Arkadaşlar merhaba Metro Exodus'u Epic Games'ten aldım. Sistemim i5 10.nesil GTX1660 Ti 16 GB RAM. Oyunu açmaya çalıştığımda böyle bir hata veriyor. Çözümü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Windows Update'e girin ve ekran fotoğrafını atınız.
Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center Buradan da indirebilirsiniz.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.