i5 10100F ve R5 230 sisteme PSU önerisi

thomas castell

Hectopat
Daha fazla  
Elimde eski sistemden 300 Watt PSU var MSI B650 Pro anakart aldım ve inşallah i5 10100F ve 8 GB RAM almayı planlıyorum. Bu elemanlara geçici bir süre yeterli olur mu?
Ayrıca ekran kartı R5 230 2 GB. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Elimde eski sistemden 300 Watt PSU var MSI B650 Pro anakart aldım ve inşallah i5 10100F ve 8 GB RAM almayı planlıyorum. Bu elemanlara geçici bir süre yeterli olur mu?
Ayrıca ekran kartı R5 230 2 GB. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

B650 çıkmadı diye biliyorum nasıl aldınız? Zaten o AMD uyumlu değil mi?

B560 ise sorun yok. 300W PSU çok kötü değilse yeter diye düşünüyorum. 400W'lık PSU ile sistem daha rahat çalışabilir.
psu 11 senelik yeni boş kasa ve almak istemedim de onun için bir sorayım dedim.Cevap için teşekkürler allah razı olsun ekran kartıyla beraber bir sıkıntı olmaz herhalde değil mi?Bu arada psu markası power boost.

PSU 11 senelik yeni boş kasa ve almak istemedim de onun için bir sorayım dedim. Cevap için teşekkürler Allah razı olsun ekran kartıyla beraber bir sıkıntı olmaz herhalde değil mi? Bu arada PSU markası Boost.

Hocam PSU 250W güç verse yeter gibime geliyor ancak o kadar eski bir PSU'nun ve o markanın çok verimli olcağını sanmıyorum. En iyisi 400W'lık ucuz PSU olacaktır diye düşünüyorum.

Hocam PSU 250W güç verse yeter gibime geliyor ancak o kadar eski bir PSU'nun ve o markanın çok verimli olcağını sanmıyorum. En iyisi 400W'lık ucuz PSU olacaktır diye düşünüyorum.
Eyvallah hocam teşekkürler inşallah bakayım.Hayırlı akşamlar ve hayırlı cumalar şimdiden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı