i5-10105F sisteme kasa ve PSU tavsiyesi

Bütçe
1000

eyzas

Decapat
Daha fazla  
Herkse merhaba, yeni topladığım sistem için kasa ve PSU alacağım ama ne alsam çok kararsız kaldım ve pek anlamıyorum. Birkaç kasa buldum fakat forumda yorumları çok kötüydü bende size sormak istedim.

Intel i5-10105F
Gigabyte H410M h v3.
ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC.
RAM (2 X 8) 16 GB RAM.

Kasa ve PSU için maksimum 1000 TL gibi bir bütçem var. Önerileri çok merak ediyorum ve bekliyorum. :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunlar iyi. Alternatif olarak:

Ben de bu ikisini öneririm bu bütçede, alternatifler de verilmiş zaten.

Kasa klasik bir kasa bu bütçede bu kadar, Cougar XTC serisi bu fiyata göre gayet iyi; HV Pro da biraz daha uygun fiyatlı alternatifi ama nicelik ve nitelik olarak XTC daha iyi.

Detaylı yazardım, ama çekiliyorum izninizle. :) (istenirse detaylı yazarım)

Ben de bu ikisini öneririm bu bütçede, alternatifler de verilmiş zaten.

Kasa klasik bir kasa bu bütçede bu kadar, Cougar XTC serisi bu fiyata göre gayet iyi; HV Pro da biraz daha uygun fiyatlı alternatifi ama nicelik ve nitelik olarak XTC daha iyi.

Detaylı yazardım, ama çekiliyorum izninizle. :) (istenirse detaylı yazarım)
Sizi de çok yormak istemem önerileriniz benim için yeterli :)
İki adet Psu öneri geldi hangisi daha iyidir.

Birde Bu bütçeye moduler psu aramak saçma mı olur?

@eyzas

XTC daha iyi, kısa oldu ama daha iyi işte. 😁

Bu arada evet bu bütçede modüler yok.

Korumaları eksik bir model, ama topolojisi en iyisi (LLC + DC to DC). 12v kanalından tam gücünü veremiyor ama 10W kayıp var sadece. Bu da aşırı önemli değil.

Zero RPM (0dB) olması güzel, ancak XTC varken tek artısı LLC olması ve Gold sertifikası; 3 adet korumayı kaybetmeyi düşününce pek mantıklı gelmiyor.

Korumaları eksik bir model, ama topolojisi en iyisi (LLC + DC to DC). 12v kanalından tam gücünü veremiyor ama 10W kayıp var sadece. Bu da aşırı önemli değil.

Zero RPM (0dB) olması güzel, ancak XTC varken tek artısı LLC olması ve Gold sertifikası; 3 adet korumayı kaybetmeyi düşününce pek mantıklı gelmiyor.
Pek bu konulardan anlamiyorum ama moduler olsun isterim psu mun. Özelliklerden pek anlamıyorum ama alınmaz diyorsunuz yani doğru mu anladım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı