i5 10210u sistem CarX Drift Racing Online kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

Salih Zeki

Decapat
Daha fazla  
Laptop.
  • İşlemci: i5-10210u
  • Ekran kartı: Dahili.
  • RAM: 4 GB.
  • Depolama: 240 SSD.

Bilgisayarım bu, eğer kaldırıyor ise oyunu satın almayı düşünüyorum, teşekkürler.

Ekran kartı dahili derken hangi ekran kartı var ayrıca laptoplarda harici varsa dahilide vardır. Bunu görmek için ise Windows tuşu ve X tuşuna aynı anda basıp, gelen yerden aygıt yöneticisine tıklayın oradan görüntü bağdaştırıcılarına tıklayın ve resmi atın. Ekran kartı haricide varsa oyunu kaldırır, oyun akar. Sistem yetiyor yani. Ama harici yoksa kasabilir. Yine de yükleyin denemekten zarar gelmez.

Ekran kartı dahili derken hangi ekran kartı var ayrıca laptoplarda dahili varsa haricide vardır. Bunu görmek için ise Windows tuşu ve X tuşuna aynı anda basıp, gelen yerden aygıt yöneticisine tıklayın oradan görüntü bağdaştırıcılarına tıklayın ve resmi atın. Ekran kartı dahili diyorsanız oyunu kaldırır bu arada oyun akar. Sistem yetiyor yani.

İşlemcinin ekran kartını kullanıyor arkadaş.
Kaldırır.

1630057833382.png

Bunlara dahili deniyor diye biliyorum ben yanlış söylediysem kusura bakmayın.

Yanlış anlamadım dahili demiş sadece modelini söylese neyse. Ekran kartı yok en az 2 GB gerektirir diyor sistem gereksinimlerinde zaten. Yükleyin deneyin sistem yetmiyor ama işlemci güçlü olduğu için kaldırır diye düşünüyorum.

Hocam işlemcinin içindeki ekran kartı 4 GB işte.

En azından 720p de 60 FPS açar mı? Ben en çok RAM'den şüpheleniyorum.

İşlemci ve ekran kartı önemli olan etken. RAM de önemli etken ama işlemci ve ekran kartın iyi olursa rama çok ihtiyacın olmaz.
Hocam işlemcinin içindeki ekran kartı 4 GB işte.
Yok onu ram paylaşıyor.Konu sahibi çalıştırı açıp (windows+r tuşları)gelen yere dxdiag yazıp gelen ekrandan ekran yerini açıp paylaşın ordan ekran kartının kaç gb veya mb olduğunu görürüz.Ama işlemci güçlü olduğu için kaldırır yani yükle dene.

1630059711107.png

İşlemci ve ekran kartı önemli olan etken. RAM de önemli etken ama işlemci ve ekran kartın iyi olursa rama çok ihtiyacın olmaz.

Yok onu ram paylaşıyor.Konu sahibi çalıştırı açıp (windows+r tuşları)gelen yere dxdiag yazıp gelen ekrandan ekran yerini açıp paylaşın ordan ekran kartının kaç gb veya mb olduğunu görürüz.Ama işlemci güçlü olduğu için kaldırır yani yükle dene.
Tamamdır satın alıcam oyunu. Performansını da yazarım buraya.
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı